Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Sportski centar Hotel Kovač

Uživajte u zemlji Petra Klepca

Uz noćenje i odličnu hranu, u obiteljskom Hotelu Kovač ponudit će vam velik odabir sportskih aktivnosti i adrenalinskih doživljaja. Odvažite se na paintball i na cjelodnevni treking ili rafting na rijeci Kupi. Spustite se po pruzi zorbom ili posjetite adrenalinski park. Uživajte u wellness uslugama, a u restoranu Kovač kušajte odlične kulinarske blagodati koje se temelje na slovenskoj kuhinji. Svakako ćete uživati!
Sela 5, 1337 Osilnica, Slovenija
+386/41 652-048
Više o ponudi

U malenom naselju Sela u Osilnici u blizini rijeke Kupe očekuje vas obiteljski Hotel Kovač. U sklopu hotela djeluje Sportski centar Kovač, koji nudi uistinu raznoliku ponudu, prikladnu svima. U ponudi su programi za starije, vikend paketi i programi za grupe. Pored toga postoje i razni tematski paketi, kao što je potraga za blagom, pješačenje s bakljama, itd.

U našim paketima nudimo raznolik izbor adrenalinskih sportova za sve entuzijaste. Birajte između paintballa, cjelodnevnog trekinga ili raftinga po Kupi te spusta zorbom. Pored sportova iz naše ponude na raspolaganju su i drugi adrenalinski sportovi. Priuštite si i odličnu večeru, a možete i prenoćiti u hotelu.

hotel
lijepa priroda
parking
rafting
wellness
Paintball oprema + 200 kuglica ili posjet adrenalinskom parku
Vrijedi za 2 osobe
Ponuda vrijedi u sezoni (od 01.04. do 01.10.)
Potrebna rezervacija 4 dana prije telefonom

299.00Kn

Cjelodnevni treking ili rafting po Kupi
Vrijedi za 1 osobu
Ponuda vrijedi u sezoni (od 01.04. do 01.10.)
Potrebna rezervacija 4 dana prije telefonom

299.00Kn

Adrenalinski park, spust zorbom i Klepčev ručak + piće za 1 osobu
Paintball oprema, 200 kuglica, ručak ILI posjet adrenalinskom raft parku, ručak ILI rafting po Kupi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 4 dana prije telefonom

599.00Kn

Pretplatite se