Excellence partner

Aerodium Logatec

Doživite nezaboravno iskustvo letenja

Sjećate li se snova iz djetinjstva kada ste željeli letjeti poput ptice? Sada je to zaista moguće - poletite kao ptica u zračnom tunelu Aerodium Logatec! Aerodium je jedan od vodećih svjetskih proizvođača vertikalnog zračnog tunela i globalni lider u izvedbi leta. Protok zraka u zračnom tunelu je toliko moćan da vam omogućuje da jednostavno letite bez krila. Pogodan je poklon za posebne prilike, hrabre muškarce i žene, obitelji, djecu i grupe prijatelja.
Obrtna cona 10d, 1370 Logatec, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Aerodium Logatec sve je prepoznatljiviji oblik zabave i jedini u Sloveniji nudi pravi doživljaj letenja u zračnom tunelu. Ako ste oduvijek sanjali o tome da letite poput ptice, u Aerodiumu Logatec će vam omogućiti upravo to uz jak nalet zraka koji će vas podići i omogućiti da lebdite na vjetru. Iako je sigurnost na prvom mjestu, ovdje niste vezani, pa vas ništa ne sputava da uživate u ovom iskustvu koje ćete htjeti ponoviti. Zračni otpor u tunelu je dovoljno jak da vas cijelo vrijeme drži iznad zemlje, a pokretima ruku i nogu regulirate pomicanje tijela unaprijed ili unazad, čime mijenjate svoj položaj u zračnom tunelu. Nakon što dobijete opremu i uđete u zračni tunel, instruktor će vam prvo pokazati pravilnu tehniku letenja te omogućiti da letite početnih 2 m iznad tla, a kasnije čak i do 9 m. Nakon letenja, instruktor će vam pokazati i nekoliko trikova te vas savjetovati.

U našim poklon-paketima možete naći let za parove ili individualno u trajanjima od 2, 4 ili 6 minuta. Prije leta, iskusan instruktor održat će 15-minutno predavanje na kojemu će vas upoznati sa svim potrebnim podacima za siguran let i odgovoriti na sva vaša pitanja. Prije leta ćete dobiti svu potrebnu opremu (odijelo, kacigu, zaštitne naočale i čepiće za uši). Usudite se upustiti u avanturu života!

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate paket Naučite letjeti u trajanju od 4 minute ILI paket Let za parove: 2 x 2 minute leta. Ponuda vrijedi za 1 ili 2 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate paket Polet u visinu u trajanju od 6 minuta leta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Letenje u zračnom tunelu primjereno je za svakoga, osim iznimaka (trudnice, osobe pod utjecajem alkohola ili droga, osobe koje pate od epilepsije, osobe s ozljeđenom kralježnicom, osobe s ozbiljnim prijelomima kostiju i ozljedama, osobe sa srčanim tegobama).
  • Osoba mora imati najmanje 4 godine, težiti između 20 i 140 kg te ne smije prelaziti visinu 200 cm.
  • Tijekom posjeta zračnom tunelu Aerodium Logatec morate biti propisno odjeveni i obučeni.
  • Preporučujemo udobnu sportsku obuću i odjeću.
  • Svu zaštitnu opremu osigurava Aerodium Logatec.
  • Potrebno je javiti se na recepciji najmanje 15 minuta prije zakazanog leta.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
djeca
klima
parking
skupine
sportski centar
wi-fi
Paket "Naučite letjeti": 4 minute leta
ILI paket "Let za parove": 2 x 2 minute leta
Vrijedi za 1 ili 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Paket "Poleti u visine": 6 minuta letenja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se