Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Aerodium Logatec

Doživite nezaboravno iskustvo letenja

Sjećate li se snova iz djetinjstva kada ste željeli letjeti poput ptice? Sada je to zaista moguće - poletite kao ptica u zračnom tunelu Aerodium Logatec! Aerodium je jedan od vodećih svjetskih proizvođača vertikalnog zračnog tunela i globalni lider u izvedbi leta. Protok zraka u zračnom tunelu je toliko moćan da vam omogućuje da jednostavno letite bez krila. Pogodan je poklon za posebne prilike, hrabre muškarce i žene, obitelji, djecu i grupe prijatelja.
Obrtna cona 10d, 1370 Logatec, Slovenija
003865 994 31 00
Više o ponudi

Aerodium Logatec sve je prepoznatljiviji oblik zabave i jedini u Sloveniji nudi pravi doživljaj letenja u zračnom tunelu. Ako ste oduvijek sanjali o tome da letite poput ptice, u Aerodiumu Logatec će vam omogućiti upravo to uz jak nalet zraka koji će vas podići i omogućiti da lebdite na vjetru. Iako je sigurnost na prvom mjestu, ovdje niste vezani, pa vas ništa ne sputava da uživate u ovom iskustvu koje ćete htjeti ponoviti. Zračni otpor u tunelu je dovoljno jak da vas cijelo vrijeme drži iznad zemlje, a pokretima ruku i nogu regulirate pomicanje tijela unaprijed ili unazad, čime mijenjate svoj položaj u zračnom tunelu. Nakon što dobijete opremu i uđete u zračni tunel, instruktor će vam prvo pokazati pravilnu tehniku letenja te omogućiti da letite početnih 2 m iznad tla, a kasnije čak i do 9 m. Nakon letenja, instruktor će vam pokazati i nekoliko trikova te vas savjetovati.

U našim poklon-paketima možete naći let za parove ili individualno u trajanjima od 2, 4 ili 6 minuta. Prije leta, iskusan instruktor održat će 15-minutno predavanje na kojemu će vas upoznati sa svim potrebnim podacima za siguran let i odgovoriti na sva vaša pitanja. Prije leta ćete dobiti svu potrebnu opremu (odijelo, kacigu, zaštitne naočale i čepiće za uši). Usudite se upustiti u avanturu života!

 

Što dobivate u poklonpaketu?

 • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate paket Naučite letjeti u trajanju od 4 minute ILI paket Let za parove: 2 x 2 minute leta. Ponuda vrijedi za 1 ili 2 osobe.
 • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate paket Polet u visinu u trajanju od 6 minuta leta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji  dobivate paket Naučite letjeti u trajanju od 4 minute ILI paket Let za parove: 2 x 2 minute leta. Ponuda vrijedi za 1 ili 2 osobe.
 • U poklon-paketu Poklon Najljepši trenuci u dvoje  dobivate paket Polet u visinu u trajanju od 6 minuta leta. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

 • Letenje u zračnom tunelu primjereno je za svakoga, osim iznimaka (trudnice, osobe pod utjecajem alkohola ili droga, osobe koje pate od epilepsije, osobe s ozljeđenom kralježnicom, osobe s ozbiljnim prijelomima kostiju i ozljedama, osobe sa srčanim tegobama).
 • Osoba mora imati najmanje 4 godine, težiti između 20 i 140 kg te ne smije prelaziti visinu 200 cm.
 • Tijekom posjeta zračnom tunelu Aerodium Logatec morate biti propisno odjeveni i obučeni.
 • Preporučujemo udobnu sportsku obuću i odjeću.
 • Svu zaštitnu opremu osigurava Aerodium Logatec.
 • Potrebno je javiti se na recepciji najmanje 15 minuta prije zakazanog leta.
 • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
 • Termin možete rezervirati putem telefona.
djeca
klima
parking
skupine
sportski centar
wi-fi
Paket "Naučite letjeti": 4 minute leta
ILI paket "Let za parove": 2 x 2 minute leta
Vrijedi za 1 ili 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Paket "Poleti u visine": 6 minuta letenja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se