Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Aikido klub Put, Zagreb

Aikido tehnikom do sklada duha i tijela

Aikido kreće od pretpostavke da um pokreće tijelo. Kako bismo pokrenuli partnerovo tijelo, moramo pokrenuti njegov um. Svaka se osoba može uključiti u vježbanje aikida jer ne postoji dobna granica za početak vježbanja. Aikido je vještina čijim se redovitim vježbanjem poboljšavaju mentalne, fizičke i psihofizičke sposobnosti nužne za obavljanje svakodnevnih obveza. Stoga, odmorite svoje tijelo i duh od stresne svakodnevice i priuštite si pozitivnu promjenu.
Dječji trg 1, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

 

Aikido klub Put Zagreb osnovan je u cilju promicanja, razvitka i unapređenja Aikido sporta u Hrvatskoj. Djeluje vođen timom vrsnih stručnjaka aikido tehnike, a treninzi se odvijaju u 3 sekcije: grupa za djecu do 13 godina, grupa za odrasle te Krav Maga grupa iskusnijih članova. Naučite tehnike aikida kumiwaza, hitoriwaza i tsuzukiwaza te sudjelujte na seminarima vrsnog stručnjaka Kenjira Yoshigasakija. U Aikido klubu Put kreću od pretpostavke da um pokreće tijelo.

Aikido je vještina čijim se redovitim vježbanjem poboljšavaju mentalne, fizičke i psihofizičke sposobnosti čovjeka, nužne za obavljanje svakodnevnih obveza. U današnje vrijeme ubrzanog života, svakodnevnog stresa i povećanog narušavanja zdravlja, potrebno je dio slobodnog vremena posvetiti kvalitetnom odmoru. Jedan od načina je zasigurno aikido vještina kao terapija aktivnosti i kretanja kroz disanje, meditaciju, KI vježbe te aikido vježbe i tehnike. To su najučinkovitiji elementi za održavanje razine psihofizičke sposobnosti potrebne za funkcioniranje u radnoj okolini i očuvanje zdravlja. Svaka osoba može se uključiti u vježbanje aikida jer nema dobne granice za početak vježbanja.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći mjesečnu članarinu za djecu do 13 godina ili mjesečnu članarinu za odrasle. Ako budete zadovoljni treninzima, možete produžili članstvo i sudjelovati na domaćim i međunarodnim seminarima koje organizira klub. Aikido klub Put odlično je prometno povezan. Nalazi se u blizini shopping centra City Center one, a za članove kluba i posjetitelje osiguran je parking.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate mjesečnu članarinu za djecu do 13 godina. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate mjesečnu članarinu za odrasle (iznad 13 godina). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
klima
parking
skupine
sportski centar
wi-fi
Mjesečna članarina za djecu do 13 godina
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Mjesečna članarina za odrasle (iznad 13 god.)
Vrijedi za 1 odraslu osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se