Ekspres božićna dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!
SPAR AKCIJA 1+1B

Badminton klub Maksimir, Zagreb

Zabavite se uz opuštenu igru badmintona

Badminton klub Maksimir u Zagrebu prvi je badminton klub u Hrvatskoj, koji već dugi niz godina pruža opušteni, ali i intenzivni način zabave. Osim mnoštvom uspjeha, pohvaliti se mogu i izvrsnim, stručnim osobljem koje će vas uvesti u svijet badmintona ili pružiti priliku iskusnim igračima da poboljšaju vještine. Klub vam također osigurava da nikada ne ostanete bez partnera za igru, pa zabava nikada ne prestaje. Okušajte se u badmintonu i naučite nešto novo!
Hećimovićeva 2, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Badminton klub Maksimir prvi je osnovani klub badmintona u Hrvatskoj, koji za svojih 50-ak članova pruža nezaboravno iskustvo još od 1989. godine. Badminton je jedan od najbržih sportova današnjice te uključuje mnoštvo trčanja i trenira vašu izdržljivost. Na igru badmintona možete doći s vašim najdražima ili sami, a u klubu će se pobrinuti da vam uvijek nađu odgovarajućeg partnera. Pokažite svoju vještinu i umijeće igranja te kombinirajte tehniku, taktiku i izdržljivost u natjecateljskom duhu.

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete birati između 2 sata individualnog treninga badmintona na terenu uz opremu za korištenje ili mjesečnog treninga klupskog oblika uz 1 h individualnog treninga na terenu. Opustite se uz popularan oblik rekreacije te se pobrinite za svoje tijelo.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 2 sata individualnog treninga, teren i opremu na korištenje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 8 x mjesečni klupski trening, 1 sat individualnog treninga i teren. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi utorkom i srijedom od 17 do 21 h.
  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
badminton
djeca
internet
klima
parking
skupine
2 h individualnog treninga, teren, oprema na korištenje
Ne vrijedi utorkom i srijedom od 17 do 21 h
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

299.00Kn

8 x mjesečno trening klupskog oblika
1 sat individualnog treninga, teren
Ne vrijedi utorkom i srijedom od 17 do 21 h
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se