Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš
Guests winner

Croatia Rafting, Omiš

Uživajte u jedinstvenoj pustolovini na rijeci Cetini

Budite odvažni i priuštite si nezaboravnu pustolovinu! Prekrasne ljepote prirode omiškog kraja neće vas ostaviti ravnodušnima i omogućit će vam pravi avanturistički doživljaj. Sigurni smo da ćete zadovoljiti svoje potrebe za adrenalinom i da ćete ovu jedinstvenu pustolovinu prepričavati godinama. Za spust niz rijeku potrebno vam je nešto dobre volje da biste uz svoje plivačke vještine mogli iskoristiti čari prirode i uživati u avanturi koju ćete dugo pamtiti!
Renka Šperca 13, 21310 Omiš, Hrvatska
+385 9 21886946
Više o ponudi

Croatia Rafting je agencija smještena u Omišu koja već nešto više od desetljeća organizira sve vrste avanturističkih i kulturnih izleta u Hrvatskoj. Ako razmišljate o sebi kao avanturistu, rafting je disciplina koju morate isprobati. Možete se okušati u raftingu po rijeci Cetini te zanimljivom i uzbudljivom kanjoningu ili trekingu u omiškom kraju, koji je nadaleko poznat po svom krškom krajoliku, brojnim spiljama i kanjonima na rijeci Cetini. Za spust uzburkanom rijekom trebate samo dobru volju i dobre plivačke vještine. Uz upute skipera kada i koliko snažno vući i kada se čvrsto držati, doživjet ćete avanturu koju nikada nećete zaboraviti. Sigurni smo da ćete se uz dozu adrenalina i zabave osjećati kao junak iz filma, a svoju pustolovinu prepričavati godinama.

U ponudi iz našeg poklon-paketa imate priliku iskusiti rafting po rijeci Cetini uz osiguran prsluk, kacigu, vesla te prijevoz od i do Omiša, samostalno ili u društvu, uz fotografiju za uspomenu. Pored naše ponude možete isprobati i treking omiškim krajem. Posebno je zanimljiva staza koja ide do utvrde Starigrad (303 m), no može se nastaviti do vrha Dinare zvanog Imber (832 m). Uplovite u avanturu života!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluk, kacigu, vesla, prijevoz od i do Omiša te fotografiju za uspomenu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci  dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluk, kacigu, vesla, prijevoz od i do Omiša te fotografiju za uspomenu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluke, kacigu, vesla te prijevoz od i do Omiša. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji  dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluke, kacigu, vesla te prijevoz od i do Omiša. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu i toplu sportsku obuću i odjeću.
  • Prije spusta stavite zaštitnu kacigu i naočale.
  • Preporučujemo da ponesete energetsku pločicu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.

Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.

djeca
lijepa priroda
parking
planinarenje
plivanje
rafting
Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša, fotografija za uspomenu
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša, fotografija za uspomenu
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša, fotografija za uspomenu
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija unaprijed

89,99

Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša, fotografija za uspomenu
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija unaprijed

89,99

Pretplatite se