Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Croatia Rafting, Omiš

Uživajte u jedinstvenoj pustolovini na rijeci Cetini

Budite odvažni i priuštite si nezaboravnu pustolovinu. Prekrasne ljepote prirode omiškog kraja neće Vas ostaviti ravnodušnima i omogućiti će vam pravi avanturistički doživljaj. Sigurni smo da ćete zadovoljiti svoje potrebe za adrenalinom i da ćete ovu jedinstvenu pustolovinu prepričavati godinama. Za spust niz rijeku potrebno vam je nešto dobre volja da biste uz svoje plivačke vještine mogli iskoristiti čari prirode i uživajti u avanturi koju ćete dugo pamtiti.
Renka Šperca 13, 21310 Omiš
092 188 6946
Više o ponudi

Croatia Rafting je agencija smještena u Omišu koja već nešto više od desetljeće organizira sve vrste avanturističkih i kulturnih izleta u Hrvatskoj. Ako razmišljate o sebi kao avanturistu, rafting je disciplina koju morate isprobati. Možete se okušati u raftingu po rijeci Cetini, zanimljivom i uzbudljivom kanjoning ili trekingu u omiškom kraju, koji je nadelko poznad po svom krškom krajoliku, brojnim spiljama i kanjonima na rijeci Cetini. Za spust uzburkanom rijekom trebate samo dobru volju i dobre plivačke vještine. Uz upute skipera kada i koliko snažno vući i kada se čvrsto držati, doživjet ćete avanturu koju nikada nećete zaboraviti. Sigurni smo da ćete se uz dozu adrenalina i zabave osjećati kao junak iz filma, a svoju pustolovinu prepričavati godinama.

U ponudi iz našeg poklon paketa imate priliku iskusiti rafting po rijeci Cetini uz osiguran prsluk, kacigu, vesla te prijevoz od i do Omiša, samostalno ili u društvu, uz fotografiju za uspomenu. Pored naše ponude možete isprobati i treking omiškim krajem. Posebno je zanimljiva staza koja ide do utvrde Starigrad (303 m), no može se nastaviti do vrha Dinare zvanog Imbera (832 m). Uplovite u avanturu života!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Sport i zabava« dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluk, kacigu, vesla, prijevoz od i do Omiša, te fotografiju za uspomenu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluke, kacigu, vesla te prijevoz od i do Omiša. Ponuda vrijedi za 3 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučamo udobnu i toplu sportsku obuću i odjeću.
  • Prije spusta stavite zaštitnu kacigu i naočale.
  • Preporučamo da ponesete energetsku pločicu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.

Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila

djeca
parking
planinarenje
plivanje
rafting
Rafting na rijeci Cetini
Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša
Fotografija za uspomenu
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Rafting na rijeci Cetini
Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se