Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš Croatia Rafting, Omiš
Guests winner

Croatia Rafting, Omiš

Uživajte u jedinstvenoj pustolovini na rijeci Cetini

Budite odvažni i priuštite si nezaboravnu pustolovinu! Prekrasne ljepote prirode omiškog kraja neće vas ostaviti ravnodušnima i omogućit će vam pravi avanturistički doživljaj. Sigurni smo da ćete zadovoljiti svoje potrebe za adrenalinom i da ćete ovu jedinstvenu pustolovinu prepričavati godinama. Za spust niz rijeku potrebno vam je nešto dobre volje da biste uz svoje plivačke vještine mogli iskoristiti čari prirode i uživati u avanturi koju ćete dugo pamtiti!
Renka Šperca 13, 21310 Omiš
0921886946
Više o ponudi

Croatia Rafting je agencija smještena u Omišu koja već nešto više od desetljeća organizira sve vrste avanturističkih i kulturnih izleta u Hrvatskoj. Ako razmišljate o sebi kao avanturistu, rafting je disciplina koju morate isprobati. Možete se okušati u raftingu po rijeci Cetini te zanimljivom i uzbudljivom kanjoningu ili trekingu u omiškom kraju, koji je nadaleko poznat po svom krškom krajoliku, brojnim spiljama i kanjonima na rijeci Cetini. Za spust uzburkanom rijekom trebate samo dobru volju i dobre plivačke vještine. Uz upute skipera kada i koliko snažno vući i kada se čvrsto držati, doživjet ćete avanturu koju nikada nećete zaboraviti. Sigurni smo da ćete se uz dozu adrenalina i zabave osjećati kao junak iz filma, a svoju pustolovinu prepričavati godinama.

U ponudi iz našeg poklon-paketa imate priliku iskusiti rafting po rijeci Cetini uz osiguran prsluk, kacigu, vesla te prijevoz od i do Omiša, samostalno ili u društvu, uz fotografiju za uspomenu. Pored naše ponude možete isprobati i treking omiškim krajem. Posebno je zanimljiva staza koja ide do utvrde Starigrad (303 m), no može se nastaviti do vrha Dinare zvanog Imber (832 m). Uplovite u avanturu života!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluk, kacigu, vesla, prijevoz od i do Omiša te fotografiju za uspomenu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluke, kacigu, vesla te prijevoz od i do Omiša. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci  dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluk, kacigu, vesla, prijevoz od i do Omiša te fotografiju za uspomenu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji  dobivate rafting na rijeci Cetini, prsluke, kacigu, vesla te prijevoz od i do Omiša. Ponuda vrijedi za 3 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu i toplu sportsku obuću i odjeću.
  • Prije spusta stavite zaštitnu kacigu i naočale.
  • Preporučujemo da ponesete energetsku pločicu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.

Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.

djeca
lijepa priroda
parking
planinarenje
plivanje
rafting
Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša, fotografija za uspomenu
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša, fotografija za uspomenu
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša, fotografija za uspomenu
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija unaprijed

89,99678,03Kn

Uključeno: prsluci, kaciga i vesla
Prijevoz od i do Omiša, fotografija za uspomenu
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se