Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Sea kayaking & canyoning - Iris Adventures

Okušajte se u istraživanju mora i kanjona

Agencija Iris Adventures ima jedinstveno osoblje koje je čitav svoj život posvetilo ostvarenju vlastitih snova i proživljavanju tih istih snova u stvarnom životu, a ne u svijetu mašte. Strast i adrenalin da bi napravili najbolje od najboljeg uvijek su bili glavna motivacija za guranje granica i otkrivanje novih stvari. Sada još i više jer vlastito iskustvo i jedinstven stil života žele podijeliti s drugima. Njihov slogan je: ako stvarno hoćeš, možeš!
Ul. Domovinskog rata 39, 21312 Podstrana
01 4572 288
Više o ponudi

Avanture za sve!

Vožnja kajacima:

Naša turneja počinje na istočnom dijelu uvale Podstrana, od male šljunčane plaže ispred hotela Split. Ovdje ćemo pripremati opremu i veslati do ušća rijeke Zrnovnice, pokušat ćemo poslušati upute za kajak. Dok dolazimo do ušća Zrnovnice, proći ćemo ispod mosta gdje se ovaj nevjerojatan krajolik zelenih polja i planinski greben Mosor otvaraju. Prilikom kruženja krećemo prema zapadu kako bismo prošli stari grad Stobreč i dobro se osvrnuli na dramatične vapnenačke stijene sa slikovitim tradicionalnim kućama na njihovu vrhu. Ako bi vas to zanimalo, trebali biste znati da tijekom ove turneje možete napraviti nekoliko skokova do visine od 6 metara. Nakon 20 minuta veslanja zaustavljamo se na šljunčanoj plaži. Ovo bi bilo savršeno vrijeme za vas da se opustite na suncu. Nakon pauze vraćamo se natrag i završavamo na istoj plaži s koje smo krenuli. Ovdje se opet možete odmoriti, tako da možete uživati u nekim drugim aktivnostima na moru i kada budete spremni, krećemo kući.

Kanjoning:

Osnovni kanjoning Rijeka Cetina je kombinacija šetnje, planinarenja, klizanja nizbrdo, plivanja u kristalno čistim prirodnim vodenim bazenima, šetnje tunelima i plivanja pod najvišim vodopadom na rijeci Cetini. Uključuje i skokove s litice (oni su opcionalni). Vodič će vam osigurati odijela, prsluke i kacige i spremni ste za avanturu svoga života! Sve što vam za ovo putovanje treba su kupaći kostim, sportske cipele i avanturistički duh i spremni ste za ekspediciju!

Što dobivate u poklon-paketu?

• U poklon-paketu Sport i zabava dobivate sea kayaking i snorkeling u trajanju od 150 minuta, sa startom u Splitu ILI basic canyoning na Cetini u trajanju od 180 minuta, sa startom iz Zadvarja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
• U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate basic canyoning na Cetini u trajanju od 180 minuta, sa startom iz Zadvarja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
• U poklon-paketu XXL Extreme dobivate extreme canyoning na Cetini u trajanju do 240 minuta, sa startom iz Zadvarja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

• Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
• Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
• Savjetujemo udobnu odjeću i obuću.
• Nužno je pridržavati se svih sigurnosnih i tehničkih uputa.

kajak, kanu
lijepa priroda
planinarenje
plaža
plivanje
skupine
Sea kayaking i snorkeling
Trajanje 150 minuta
Start u Splitu
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Basic canyoning na Cetini
Trajanje 180 minuta
Start iz Zadvarja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Basic canyoning na Cetini
Trajanje 180 minuta
Start iz Zadvarja
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Extreme canyoning na Cetini
Trajanje do 240 minuta
Start iz Zadvarja
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se