Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Smart partner

Stari Mlin - Klet Kunek

Čarolija moslavačkog kraja i pitomog okruženja

Spremni za avanturu? Uđite u vremeplov i vratite se u daleku povijest kada je sve bilo jednostavnije, kada su ljudi bili bezbrižniji, a priroda netaknuta. Osjetite kako vam se vraća unutrašnji mir i vaše tijelo ispunjava energijom. Imanje i okolica okruženi su mnogim starim i povijesnim elementima tipičnim za taj kraj, a uređene staze za šetnju idealne su za uživanje s nepripitomljenim srnama, zečevima i mnogim drugim životinjama koje je moguće zateći.
Vinogradska ul. odv. VIII 21, 10 312 Kloštar
099/ 845 1764
Više o ponudi

U samom srcu Moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište. Pobjegnite od svakodnevne kolotečine u Stari Mlin, klet obitelji Kunek. Posjed se nalazi u brdovitom području Kloštar Ivanića, nedaleko od Ivanić Grada. Veličine je otprilike tri hektara, a u sklopu njega nalaze se četiri objekta za razne namjene. Tu su restoran i sala, zatim kuća za smještaj gostiju sa šest dvokrevetnih spavaonica te staja sa životinjama. Postoji i mlin koji je zapravo izložbeni primjerak kako bi se gostima dočaralo neko prošlo vrijeme.

Već pri ulasku na imanje zateći će vas ljepota tradicionalne građevine u cvjetnom okviru. Cvjetnim zastorima zaklonjeni su trijem i stepenište na kat. Svaki kutak starog mlina oživljava dah starine, a mnogobrojni predmeti u kućanstvu izrađeni su vrijednim rukama predaka. Stari Mlin omogućava vam atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe u kojoj ćete osjetiti dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe.

U našoj ponudi možete birati između jednog i dvaju noćenja s doručkom u seoskoj sobi koja je uređena u etnostilu, u duhu prošlih vremena, no ipak uz komfor današnjeg doba. Kada se želite posebno razveseliti s obitelji i prijateljima, daleko od svakodnevnih briga, priredit ćemo vam pravu zabavu. Vašim poslovnim partnerima pružit ćemo nesvakidašnju zabavu i opuštanje uz živu glazbu, svjetla ražnja sa šaranima na rašljama te uživanje u moslavačkim jelima, vinima i likerima.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U ponudi paketa Predah za dvoje dobivate piće dobrodošlice i noćenje s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U ponudi paketa Romantični bijeg dobivate piće dobrodošlice, noćenje s doručkom u sobi imanja Stari Mlin te večeru za dvoje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
panorama
prenoćište
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
1x noćenje s doručkom u sobi imanja Stari Mlin
Večera za dvoje
Vrijedi za 2 osobe,prethodna rezervacija 3 dana

599,00Kn79,50

Pretplatite se