Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Čarolija moslavačkog kraja Čarolija moslavačkog kraja Čarolija moslavačkog kraja Čarolija moslavačkog kraja Čarolija moslavačkog kraja Čarolija moslavačkog kraja Čarolija moslavačkog kraja Čarolija moslavačkog kraja Čarolija moslavačkog kraja Čarolija moslavačkog kraja
Smart partner

Stari Mlin - Klet Kunek

Čarolija moslavačkog kraja i pitomog okruženja

Spremni za avanturu? Uđite u vremeplov i vratite se u daleku povijest kada je sve bilo jednostavnije, kada su ljudi bili bezbrižniji, a priroda netaknuta. Osjetite kako vam se vraća unutrašnji mir i vaše tijelo ispunjava energijom. Imanje i okolica okruženi su mnogim starim i povijesnim elementima tipičnim za taj kraj, a uređene staze za šetnju idealne su za uživanje s nepripitomljenim srnama, zečevima i mnogim drugim životinjama koje je moguće zateći.
Vinogradska ul. odv. VIII 21, 10 312 Kloštar, Hrvatska
+385 99 845 1764
Više o ponudi

U samom srcu Moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište. Pobjegnite od svakodnevne kolotečine u Stari Mlin, klet obitelji Kunek. Posjed se nalazi u brdovitom području Kloštar Ivanića, nedaleko od Ivanić Grada. Veličine je otprilike tri hektara, a u sklopu njega nalaze se četiri objekta za razne namjene. Tu su restoran i sala, zatim kuća za smještaj gostiju sa šest dvokrevetnih spavaonica te staja sa životinjama. Postoji i mlin koji je zapravo izložbeni primjerak kako bi se gostima dočaralo neko prošlo vrijeme.

Već pri ulasku na imanje zateći će vas ljepota tradicionalne građevine u cvjetnom okviru. Cvjetnim zastorima zaklonjeni su trijem i stepenište na kat. Svaki kutak starog mlina oživljava dah starine, a mnogobrojni predmeti u kućanstvu izrađeni su vrijednim rukama predaka. Stari Mlin omogućava vam atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe u kojoj ćete osjetiti dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe.

U našoj ponudi možete birati između jednog i dvaju noćenja s doručkom u seoskoj sobi koja je uređena u etnostilu, u duhu prošlih vremena, no ipak uz komfor današnjeg doba. Kada se želite posebno razveseliti s obitelji i prijateljima, daleko od svakodnevnih briga, priredit ćemo vam pravu zabavu. Vašim poslovnim partnerima pružit ćemo nesvakidašnju zabavu i opuštanje uz živu glazbu, svjetla ražnja sa šaranima na rašljama te uživanje u moslavačkim jelima, vinima i likerima.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U ponudi paketa Romantični bijeg dobivate piće dobrodošlice, noćenje s doručkom u sobi imanja Stari Mlin te večeru za dvoje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U ponudi paketa Neprocjenjivi doživljaj dobivate piće dobrodošlice, noćenje s doručkom u sobi imanja Stari Mlin te večeru za dvoje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
panorama
prenoćište
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
1x noćenje s doručkom u sobi imanja Stari Mlin
Večera za dvoje
Vrijedi za 2 osobe,prethodna rezervacija 3 dana

89,99

1x noćenje s doručkom u sobi imanja Stari Mlin
Večera za dvoje
Vrijedi za 2 osobe,prethodna rezervacija 3 dana

89,99

Pretplatite se