Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Restoran Taurus, Zagreb

Fuzija lokalnih i internacionalnih okusa

Smješten u modernom i elegantnom ambijentu, Taurus restoran nudi uzbudljiv a-la-carte jelovnik koji sadrži inovativna jela, prekrasan spoj lokalnih i međunarodnih okusa inspiriranih elementima različitih kulinarskih tradicija. Uz želju serviranja vrhunske hrane, u fokusu kuhinje su čiste i jasne arome namirnica. Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim doručkom, poslovnim ručkom ili opuštanjem uz vrhunska vina i večeru, Taurus restoran je pravi odabir za Vas.
Rudeška 140, 10000 Zagreb
01 3322 905
Više o ponudi

Restoran Taurus Smješten u modernom i elegantnom ambijentu, Taurus restoran nudi uzbudljiv a-la-carte jelovnik koji sadrži inovativna jela, prekrasan spoj lokalnih i međunarodnih okusa inspiriranih elementima različitih kulinarskih tradicija. Uz želju serviranja vrhunske hrane, u fokusu naše kuhinje su čiste i jasne arome namirnica.

Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim doručkom, poslovnim ručkom ili opuštanjem uz vrhunska vina i večeru, Taurus restoran je pravi odabir za Vas. Jednako privlačan poslovnim ljudima, obiteljima s djecom i turistima željnima kombinacije okusa vrhunskih specijaliteta, očarat će vas svojim uređenjem te opuštenim gostima, koji se s razlogom uvijek rado vraćaju.

Restoran Taurus u ponudi sadrži i posebni mesni i riblji degustacijski meni uz vinski slijed koji će zadovoljiti svako nepce.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa u terminima ručaka od 11:00 do 17:00 sati. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate piće dobrodošlice i meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate piće dobrodošlice, meni u 4 slijeda po izboru chefa i butelju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci  dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa u terminima ručaka od 11:00 do 17:00 sati. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji dobivate piće dobrodošlice, meni u 4 slijeda po izboru chefa i butelju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, molimo provjerite jelovnik.
klima
parking
restoran
romantično
vinska karta
wi-fi
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
U terminima ručaka od 11:00 do 17:00 sati
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Piće dobrodošlice
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

64,99489,67Kn

Piće dobrodošlice
Meni u 4 slijeda po izboru chefa
Butelja vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se