Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Vinski podrum Zlati grič

Kvalitetna i vrhunska vina konjiškog vinogradarstva

Među brojnim vinogradima, u vinskom podrumu Zlati grič proizvode se samo kvalitetna i vrhunska vina. Zanimljiva kulinarska ponuda, vina među kojima prevladavaju rizling i frankovka te golf u kraju s mnogo sunčanih dana pravi su izbor za one koji se vole razmaziti.
Škalce 80, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija
00386 3 758 0376, 00386 51 668 502
Više o ponudi

Imanje Zlati grič nalazi se u Slovenskim Konjicama na prvim padinama Pohorja i obuhvaća 75 hektara vinograda, gdje vinova loza s prekrasnim panoramama održava i čuva 800 godina staru tradiciju proizvodnje grožđa. Rajnski i laški rizling vladaju među bijelim sortama, a crvena frankovka među crvenima.

U neposrednoj blizini vinarije, terena za golf i gostionice Zlati grič nalazi se Vinogradarski dvorac s tri prekrasna apartmana. Tu vlada harmonični sklad prirode i mira. Prekrasan pogled na vinograde s jedne i terena za golf s druge strane melem je za oči u svako godišnje doba.

Tu se susreću tradicija i suvremenost, dinamičnost i urednost, tama i svjetlo. Uživajte u svom boravku na lijepom i mirnom mjestu gdje ljubazno osoblje nudi i posjete vinskim podrumima s degustacijom i kulinarskom ponudom u gostionici. A za one sportskog duha postavljen je i teren za golf koji se proteže između vinograda.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje  dobivate obilazak vinskog podruma i degustaciju 5 vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje+ dobivate obilazak vinskog podruma, degustaciju 5 vina i škalski narezak. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate obilazak vinskog podruma i degustaciju 5 vina. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Okusi vrhunskih chefova dobivate obilazak vinskog podruma, degustaciju 5 vina, škalski narezak i 2 boce vina s bijelom etiketom. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti

  • Ponudu možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana ranije.
golf
panorama
skupine
vinska karta
Obilazak vinskog podruma
Degustacija 5 vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

44,99

Obilazak vinskog podruma
Degustacija 5 vina
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se