Godine 2002. otvoren je restoran Ribca, koji uz upornost i kvalitetu gostima nudi uvijek najbolje, svježe ribe i druge morske delicije. Smješten u središtu Ljubljane, Ribca je restoran pogodan za dnevne zalogaje i ručkove, kao i rezervacije za privatne osobe ili grupe.
Tvrtka je osnovana u listopadu 1998., a izvorno je bila angažirana u ugostiteljstvu i turizmu u različitim mjestima u Sloveniji. Ribca u Ljubljani otvara se kasnije i zapošljava osoblje koje već ima iskustva u radu s ribom. U 2004. preuzimaju restoran Podmornica i od početnih 2 djelatnika penju se na sadašnjih 9 radnika te prema potrebi zapošljavaju i studente.
Dnevna ponuda uključuje srdele, lignje, inćune, girice, osliće, rakove, filet od oslića, pastrve…
Posebne želje i narudžbe za stranke i privatne skupine mogu se podnijeti osobno u trgovini, telefonom ili telefaksom te putem online obrasca.
U ljetnim mjesecima možete uživati u vanjskom dijelu Ribca, u prostoru koji prima 70 ljudi, dok u unutarnjim prostorima može biti 60 ljudi.
Korisni savjeti:
44,99€338,98Kn
64,99€489,67Kn
89,99€678,03Kn