Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Smart partner

Restoran Ribca

Morski specijaliteti u centru Ljubljane

U samom središtu grada Ljubljane možete okusiti prave riblje specijalitete. Restoran Ribca ima uvijek svježu i najbolju ponudu riba i morskih plodova te je zbog toga najbolje mjesto za ovakvu vrstu hrane. Ponuda je zaista široka - od srdela i pastrva do lignja i rakova. U ljetnim mjesecima možete uživati u morskim plodovima i osvježavajućim morskim salatama boraveći u vrtu, uživajući u ljetu te pijuckajući vino koje savršeno pristaje uz ribu.
Zemljemerska ulica 7, 1000 Ljubljana (vhod iz Zdravstvena pot 3-5)
+386/59 80 18 30
Više o ponudi

Godine 2002. otvoren je restoran Ribca, koji uz upornost i kvalitetu gostima nudi uvijek najbolje, svježe ribe i druge morske delicije. Smješten u središtu Ljubljane, Ribca je restoran pogodan za dnevne zalogaje i ručkove, kao i rezervacije za privatne osobe ili grupe.

Tvrtka je osnovana u listopadu 1998., a izvorno je bila angažirana u ugostiteljstvu i turizmu u različitim mjestima u Sloveniji. Ribca u Ljubljani otvara se kasnije i zapošljava osoblje koje već ima iskustva u radu s ribom. U 2004. preuzimaju restoran Podmornica i od početnih 2 djelatnika penju se na sadašnjih 9 radnika te prema potrebi zapošljavaju i studente.

Dnevna ponuda uključuje srdele, lignje, inćune, girice, osliće, rakove, filet od oslića, pastrve…

Posebne želje i narudžbe za stranke i privatne skupine mogu se podnijeti osobno u trgovini, telefonom ili telefaksom te putem online obrasca.

U ljetnim mjesecima možete uživati ​​u vanjskom dijelu Ribca, u prostoru koji prima 70 ljudi, dok u unutarnjim prostorima može biti 60 ljudi.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate pjenušac dobrodošlice i predjelo + riblji file ili riblja plata + prilog + salata i desert. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje+ dobivate pjenušac dobrodošlice, 0,5 l vina i predjelo + riblji file ili riblja plata + prilog + salata i desert. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate pjenušac dobrodošlice i predjelo + riblja plata + prilog + salata i desert. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni od 5 slijeda i 0,75 l vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Okusi vrhunskih chefova dobivate pjenušac dobrodošlice, butelja vina i predjelo + riblja plata + prilog + salata i desert. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjeta, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
panorama
restoran
skupine
terasa
wi-fi
Pjenušac dobrodošlice
Predjelo + riblji file ili riblja plata + prilog + salata i desert
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan ranije

44,99338,98Kn

Pjenušac dobrodošlice
Predjelo + riblja plata + prilog + salata i desert
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan ranije

64,99489,67Kn

Meni od 5 slijeda 0,75 l vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan ranije

89,99678,03Kn

Pretplatite se