Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Studio Ana Studio Ana Studio Ana Studio Ana Studio Ana Studio Ana Studio Ana

Studio Ana

Aktivni odmor u dolini Kamniške Bistrice

Studio Ana nalazi se u dolini Kamniške Bistrice. Studio Ana je privatni smještaj za dvoje i ima vlastitu kupaonicu, čajnu kuhinju i terasu na kojoj možete uživati ​​u miru i tišini u večernjim satima. Savršen privatni smještaj nudi opuštanje u prirodi s pogledom na planine, vodu i ribe. U večernjim satima možete zapaliti vatru i opustiti se te uživati ​​u prekrasnom pogledu na zvijezde.
Kamniška Bistrica-Kokrsko 3, 1242 Stahovica
+386 70 818 400
Više o ponudi

Studio Ana nalazi se u dolini Kamniške Bistrice i odlično je odredište za kratki aktivni odmor u prirodi. Savršen privatni smještaj za dvoje nudi opuštanje u prirodi s pogledom na planine, vodu i ribe. U večernjim satima možete zapaliti vatru i prepustiti se uživanju i prekrasnom pogledu na zvijezde.

Studio ima vlastitu kupatilo i čajnu kuhinju. Osim toga, takođerima vlastitu terasuna kojoj možete uživati ​​u miru i tišini u večernjim satima. Na korištenje je uključena i ljetna kuhinja koja je opremljena osnovnim posuđem, tanjurima, indukcijskom pločom itd. Smještaj nudi pristupbesplatnom WiFi.

Što dobivate u paketu?

  • U poklon paketu “Čarobni odmor” dobijate noćenje, 2x Rušovčka, posjet jaccuzziju i lomaču. Ponuda vrijedi za dvije osobe.
  • U poklon paketu “Vikend iz snova” dobivate noćenje s doručkom, 2x Rušovčka, posjet jaccuzziju i sauni, loženje vatre, večeru u obližnjem pansionu. Ponuda vrijedi za dvije osobe.
  • U poklon paketu “Bogatstvo planina, sunca i mora” dobivate noćenje s doručkom, 2x Rušovčka, posjet jaccuzziju i sauni, loženje vatre, večeru u obližnjem pansionu. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

Dodatne upute:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Noćenje + piće dobrodošlice
Jaccuzzi, logorska vatrica
Vrijedi za dvije osobe
Obavezna rezervacija 5 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Noćenje s doručkom + piće dobrodošlice
Jaccuzzi + sauna, logorska vatrica
Vrijedi za dvije osobe
Obavezna rezervacija 5 dana unaprijed

239,991.808,20Kn

Noćenje s doručkom + piće dobrodošlice
Jaccuzzi + sauna, logorska vatrica
Vrijedi za dvije osobe
Obavezna rezervacija 5 dana unaprijed

239,991.808,20Kn

Pretplatite se