Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Stupnički Dvori

U samom srcu Slavonije

Nedaleko od Slavonskog broda, u jednoj od najznačajnijih vinarskih regija kontinentalne Hrvatske smješteni su Stupnički dvori. U slikovitom naselju Brodski stupnik u samom srcu Slavonije, jedinstvenu cjelinu čine hotel, vinarija i restoran pružajući svojim posjetiteljima vrhunsku ponudu i nezaboravan užitak.
Vinogradska cesta 65, 35253 Brodski Stupnik, Hrvatska
+385 91 440 0561
Više o ponudi

Hotel Stupnički dvori idealno je utočište od užurbane svakodnevnice u ugodnom ambijentu. Nakon uživanja u vrhunskim vinima Stupničkih Dvora, provedite odmor u duhu Slavonije u suvremenim sobama koje zraće smirenošću, gostoprimstvom i ispunjavaju sve zahtjeve današnjih gostiju. Kroz prozor se pruža neodoljivi pogled na vinograd, prirodu i zelenilo koji će probuditi u vama maštu i želju za što dužim boravkom koji će vam ostati u trajnom sjećanju.

Uronjen u nepregledne vinograde i okružen brežuljcima Dilja hotel Stupnički Dvori je idealno mjesto za bijeg od stvarnosti i utočište od stalne vreve života. Od ručno rađenog hrastovog namještaja, preko pogleda koji oduzimaju dah do vrhunske personalizirane usluge sve u  hotelu je podređeno Vašem užitku i odmoru.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje s doručkom u hotelu Stupnički Dvori. Ponuda vrijedi za dvije osobe.
  • U poklon-paketu Neprocjenjovi doživljajdobivate jedno noćenje s doručkom u hotelu Stupnički Dvori. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
hotel
jacuzzi
klima
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
wi-fi
1x noćenje s doručkom u Hotelu Stupnički Dvori
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

89,99

1x noćenje s doručkom u Hotelu Stupnički Dvori
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

89,99

Pretplatite se