Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Stupnički Dvori

U samom srcu Slavonije

Nedaleko od Slavonskog broda, u jednoj od najznačajnijih vinarskih regija kontinentalne Hrvatske smješteni su Stupnički dvori. U slikovitom naselju Brodski stupnik u samom srcu Slavonije, jedinstvenu cjelinu čine hotel, vinarija i restoran pružajući svojim posjetiteljima vrhunsku ponudu i nezaboravan užitak.
Vinogradska cesta 65, 35253 Brodski Stupnik
091 440 0561, 035 427 775
Više o ponudi

Hotel Stupnički dvori idealno je utočište od užurbane svakodnevnice u ugodnom ambijentu. Nakon uživanja u vrhunskim vinima Stupničkih Dvora, provedite odmor u duhu Slavonije u suvremenim sobama koje zraće smirenošću, gostoprimstvom i ispunjavaju sve zahtjeve današnjih gostiju. Kroz prozor se pruža neodoljivi pogled na vinograd, prirodu i zelenilo koji će probuditi u vama maštu i želju za što dužim boravkom koji će vam ostati u trajnom sjećanju.

Uronjen u nepregledne vinograde i okružen brežuljcima Dilja hotel Stupnički Dvori je idealno mjesto za bijeg od stvarnosti i utočište od stalne vreve života. Od ručno rađenog hrastovog namještaja, preko pogleda koji oduzimaju dah do vrhunske personalizirane usluge sve u  hotelu je podređeno Vašem užitku i odmoru.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje s doručkom u hotelu Stupnički Dvori. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

 

hotel
jacuzzi
lijepa priroda
parking
romantično
wi-fi
1x noćenje s doručkom u Hotelu Stupnički Dvori
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

89,99678,03Kn

Pretplatite se