Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

SUNce Palace Apartmani (Pervanovo), Dubrovnik

Elegancija povijesne zgrade u središtu Dubrovnika

Na samo nekoliko koraka od Straduna nalaze se elegantni SUNce Palace Apartmani. Savršeni spoj modernog i povijesnog osigurava jedinstveni doživljaj koji će upotpuniti vaš boravak u prekrasnoj dubrovačkoj jezgri. Elegantno uređene sobe u povijesnoj zgradi s modernom opremom pružaju udobnost i estetski doživljaj najviše razine!
Ul. Nikole Božidarevića 8, 20000, Dubrovnik, Hrvatska
020 362 900
Više o ponudi

Dubrovački stari grad i SUNce Palace Apartmani odličan su izbor za sve putnike koje zanimaju arhitektura i povijest. Tradicija apartmana seže sve do 19. stoljeća kada je objekt bio poznat pod nazivom “Al Sole”.

Smješteni u samom središtu staroga dijela grada Dubrovnika, apartmani su savršeno ishodište za istraživanje jednog od najljepših hrvatskih gradova. Sve značajne dubrovačke lokacije nalaze se u neposrednoj udaljenosti, a jedinstvene Dubrovačke gradske zidine udaljene su samo 100 metara, kao i Orlandov stup te Onofrijeva fontana.

Objekt sadrži više zajedničkih prostorija, uključujući salon, kao i kuhinju s električnim kuhalom, stolom za objedovanje i mikrovalnom pećnicom te praonicu. Sve su prostorije, uključujući apartmane, uređene u elegantnoj kombinaciji stilskog namještaja i moderne opreme.

Uz SUNce Palace Apartmane uživat ćete u autohtonom iskustvu staroga Dubrovnika i ljepotama zbog kojih je on danas prepoznatljiva svjetska destinacija!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2 x noćenje u Classic Studio apartmanu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Ponuda ne vrijedi od 01.07. do 01.10.
hotel
2 x noćenje u Classic Studio apartmanu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed
Ne vrijedi od 01.07. do 01.10.

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se