Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Sunflower Camping Istra

Drveni glamping šatori u blizini mora

Svi ručno rađeni šatori glamurozni su i vrlo prostrani, opremljeni za pravi luksuz i istovremeno ugodan odmor. Iako ste u srcu kampa, spavat ćete u pravim krevetima, kuhati u pravoj kuhinji i opustiti se na drvenoj palubi. Ovdje ćete spavati među drvećem, a probudit će vas šum mora i pjevanje ptica. Dopustite nam da ostvarimo vaš san o uživanju u glamuroznom odmoru u kontaktu s prirodom uz svu udobnost kuće.
Partizanska 13, 52440 Poreč, Hrvatska
+385 91 612 2351
Više o ponudi

Kamp Sunflower predstavlja 23 potpuno opremljena udobna ručno rađena drvena šatora za glamping, smještena u dva kampa na zapadnoj obali Istre, u blizini Novigrada i Savudrije. Svi ručno rađeni šatori glamurozni su i vrlo prostrani, opremljeni za pravi luksuz i istovremeno ugodan odmor. Iako ste u srcu kampa, spavat ćete u pravim krevetima, kuhati u pravoj kuhinji i opustiti se na drvenoj palubi. Šator i namještaj u potpunosti su ručno izrađeni od drveta i namještaja, u rustikalnom stilu. Šatori se nalaze među drvećem i blizu mora (cca 150m).

Kamp Sunflower možete pronaći u:

Turističko naselje Aminess Maravea u blizini Novigrada

Obiteljski moderni kamp u blizini grada Novigrada pogodan je za sve. U Aminess Maravea Camping Resortu pronaći ćete beskrajni plimni bazen, tobogane i sve vrste vodenih sportova, dječje igralište, 2 teniska terena, mini golf, igralište za odbojku na pijesku, iznajmljivanje bicikala i još mnogo toga. Kamping odmaralište Aminess Maravea nudi profesionalnu zabavu: kvizovi, vodeni aerobik, karaoke, koncerti, kino pod zvijezdama, mini klub Miramì (4-8 godina), tinejdžerska soba (12-18 godina), edukativne i kreativne radionice. Kamp odmaralište Aminess Maravea također ima restoran na à la carte plaži Riva, Olive Bar s terasom uz obalu, pekaru i supermarket. Kamp je pravi raj za djecu i odrasle željne zabave i sporta, jer nudi razne sportske terene, fitness na otvorenom, igrališta, dnevnu i večernju animaciju. Uređene su i planinarske i biciklističke staze. Mogućnost vodenih sportova i iznajmljivanje bicikala uz nadoplatu. Web stranica kampa: https://www.aminess-campsites.com/hr/aminess-maravea-camping-resort

Oprema šatora: 2 spavaće sobe (bračni krevet, krevet za jednu osobu i krevet na kat), kuhinja, kupaonica s vlastitim tušem, terasa, ventilator. U šatoru nema toaleta. Moguće je koristiti javni zahod koji je udaljen oko 100 m od šatora. Moguće je unajmiti privatni kemijski WC uz doplatu. Zajamčeno parkirno mjesto ispred šatora. U slučaju hladnijeg vremena za goste je osigurana grijalica.

Kamp Veli Joze, Savudrija

nalazi se na najzapadnijoj točki hrvatske obale, u blizini Savudrije, nedaleko od prvog svjetionika izgrađenog na Jadranu (1818.), čije se svijetlo vidi na udaljenosti od 32 km. Kamp je za ljubitelje prirode željne odmora, opuštanja i rekreacije. Kamp uključuje razne sportske sadržaje: osvijetljeni stadion za košarku, odbojku i šest bočnih nogometa te čitav niz manjih igrališta i prostora za razne sportske, rekreacijske i zabavne aktivnosti (ulična lopta, mini golf), stolni tenis). U kampu Veli Joze nalaze se i trgovine, restorani i mjenjačnica.

Oprema šatora: 2 spavaće sobe (bračni krevet, krevet za jednu osobu i krevet na kat), kuhinja, kupaonica s vlastitim masažnim tušem i WC-om, ventilator, sef. Zajamčeno parkirno mjesto ispred šatora. U slučaju hladnijeg vremena za goste je osigurana grijalica.

 

Što dobivate u paketu?

 • U poklon paketu “Čarobni odmor” dobit ćete noćenje u glamping šatoru u Novigradu, kamping naselju Aminess Maravea, košaricu lokalnih proizvoda i besplatno korištenje vanjskih bazena. Ponuda vrijedi za do 5 osoba.
 • U poklon paketu “Vikend iz snova” dobit ćete noćenje u Deluxe glamping šatoru u Savudriji (kamp Veli Jože) i košaru domaćih proizvoda. Ponuda vrijedi za do 5 osoba.

Korisne napomene:

 • Rezervacija 3 dana unaprijed
 • Rezervaciju je potrebno napraviti putem telefona ili maila
 • Za paket ‘Čarobni odmor’ potrebna je naknada za čišćenje od 40 EUR.
 • Za paket ‘Vikend iz snova’  ukoliko se koristi u periodu od 25.4.-30.5. i 13.9.-30.9. dobivate bon od 50 € za korištenje sportova na vodi ili iznajmljivanje bicikla.
 • 10% popusta na dodatna noćenja
 • Ponuda vrijedi od 25.4.-4.7. i 30.8. -30.9.
 • Dodatak za kotizaciju i porez na recepciji kampa.
 • Kućni ljubimci su dobrodošli, kotizacija se naplaćuje na recepciji kampa (do 7 EUR dnevno)

Doplate na zahtjev:

 • dječji krevetić: 10 EUR po boravku.
 • promjena posteljine ili ručnika: 2 EUR po komadu
 • kemijski WC: 5 EUR dnevno.
djeca
hotel
klima
lijepa priroda
masaža
panorama
parking
plaža
plivanje
wellness
wi-fi
Noćenje u glamping šatoru u Novigradu i kamping naselju Aminess Maravea
Košara lokalnih proizvoda, besplatno korištenje vanjskih bazena
Nadoplata: 40 EUR za čišćenje
Vrijedi za do 5 osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ponuda vrijedi od 25.4.-4.7. i od 30.8.-30.9.

144,99

Noćenje u Deluxe glamping šatoru u Savudriji (kamp Veli Jože)
Košara lokalnih proizvoda
Vrijedi za do 5 osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ponuda vrijedi od 25.4.-4.7. i od 30.8.-30.9. (bon 50 EUR za korištenje vodenih sportova ili iznajmljivanje bicikla u razdoblju od 25.4.-30.5. i 13.9.-30.9.

239,99

Pretplatite se