Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Turistička farma Ferencovi

Farma odmor uz obale Lendavskog jezera

Turistička farma Ferencovi smještena je uz istočnu obalu Lendavskog jezera između pašnjaka i polja na kojima možete uživati u prekrasnom odmoru u prirodi. Stoji na odličnoj lokaciji usred vlastitog kompleksa od 6 hektara, koji također uključuje voćnjak, livade i šumu. Ispred kuće se nalazi teniski teren, travnjak za igre s loptom i velika sala za sastanke za veće grupe. Sa terase ispod brda pruža se predivan pogled na jezero, pozivajući na ribolov, veslanje ili samo tiho promatranje. Nude vam najam bicikala, a također možete posjetiti toplice ili lječilište u blizini.
Krašči 34A, 9261 Cankova, Slovenija
00386 31 302 531
Više o ponudi

Tamo gdje prvo sunce izlazi, u Prekmurju na Goričkom, leži ogromno umjetno Ledavsko jezero, koje je selo Krašči podijelilo na dva dijela. Uz istočnu obalu, između travnjaka i polja nalazi se Turističko poljoprivredno gospodarstvo Ferencovi. Ferencovi će vas ugostiti uz uglavnom domaće pripremljenu hranu i piće. Naglasak je na prekmurskoj kuhinji.

Farma se nalazi na odličnoj lokaciji usred vlastitog kompleksa od 6 hektara s voćnjacima, livadama, poljima i šumom koja ima dječje igralište, travnjake za igre s loptom i zatvoreni teniski teren. Udaljeni su 200 metara od glavne ceste i prvih susjeda, pružajući gostima miran i siguran boravak. Imajte miran i aktivan odmor s obitelji ili prijateljima.

U našem paketu možete dobiti jedno ili dva noćenja s doručkom ili polupansionom i pićem dobrodošlice.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s doručkom, piće dobrodošlice i večeru ili sezonski proizvodi (ovisno o broju gostiju). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom, piće dobrodošlice i večerom ili sezonskim proizvodima (ovisno o broju gostiju). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervacija potrebna 7 dana ranije.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Prethodno upozorenje na bilo kakve alergije.
  • Prije posjete provjerite jelovnik za veganstvo ili vegetarijanstvo.
  • Ne zaboravite na sportsku opremu u slučaju sportskih aktivnosti.
biciklistička-staza
djeca
lijepa priroda
piknik
romantično
wi-fi
1 x noćenje i doručak
Piće dobrodošlice
Večera ILI sezonski proizvodi (ovisno o broju gostiju)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana ranije telefonom ili e-poštom

89,99678,03Kn

2 x noćenja i doručak
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana ranije telefonom ili e-poštom

144,991.092,43Kn

Pretplatite se