Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Farma Mali raj, Murska Sobota Farma Mali raj, Murska Sobota Farma Mali raj, Murska Sobota Farma Mali raj, Murska Sobota Farma Mali raj, Murska Sobota Farma Mali raj, Murska Sobota Farma Mali raj, Murska Sobota Farma Mali raj, Murska Sobota Farma Mali raj, Murska Sobota

Farma Mali raj, Murska Sobota

Savršen odmor usred netaknute prirode u Prekmurju

Farma Mali Raj nalazi se na periferiji krajobraznog parka Goričko, u Dolencima kod Šalovca. Pravi je raj za one koji se vole maknuti od gužve na svježi zrak. Nude vam smještaj u novoizgrađenim apartmanima s vrhunskom opremom. Za goste organiziraju opskrbu domaćim ekološkim prekmurskim proizvodima. Farma je prije nekog vremena otvorila modernu tvornicu sira s vlastitom proizvodnjom i proizvodima. Okolica nudi brojne mogućnosti za slobodno vrijeme i opuštanje u prirodi.
Dolenci 118, 9204 Šalovci
00386 51 202 851
Više o ponudi

Na periferiji krajobraznog parka Goričko, u Dolencima kod Šalovca, negdje na drugom kraju svijeta, kako se mještani vole šaliti, leži Farma Mali Raj. Malo selo Dolenci jedno je od rijetkih u Sloveniji koje se sjedinilo s prirodom. Na farmi se može naći više od 160 različitih vrsta životinja, što je pravi raj za ljubitelje životinja. Ovdje su, pored ovaca, koza, magaraca, svinja, kokoši, ponija i mačića, kod kuće i simpatične alpake. Međutim, ako u šumi naiđete na bilo koju drugu divlju životinju, poput jelena, fazana, jelena i koprive, nemojte se iznenaditi …

Možete ih posjetiti kao jednodnevni gosti uz prethodnu najavu. Za vas možemo organizirati domaću gozbu s prekmurskim delicijama ili degustaciju domaćeg kozjeg sira iz vlastite proizvodnje. Gosti u sobama i apartmanima mogu s domaćinima dogovoriti hranu s isključivo domaćim organskim prekmurskim proizvodima, poput domaćeg prekmurskog kruha iz krušne peći, domaćeg pekmeza, bučinog ulja, domaće šunke itd. Također proizvode domaći bio sok, bučino ulje itd. Farma je nedavno otvorila modernu tvornicu sira s vlastitom proizvodnjom i proizvodnjom. Farma Malog Raja proizvodi svježe kozje mlijeko, razne sireve, sirne namaze i slanutku od sirutke.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate 1x noćenje s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 2x noćenja u apartmanu Jutranja zarja + razgled životinja (alpaka) i tvornice sir, te najam bicikla. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2x noćenja u rajskom apartmanu, posteljina + ručnici (za 4 odrasle osobe i 1 dijete) ILI 2x noćenja u deluxe ili superior dvokrevetnoj sobi (za 2 osobe).

Korisni savjeti:

  • Rezervacija potrebna 2 dana unaprijed.
  • Ponudu možete rezervirati telefonom ili e-poštom.
apartmani
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
plivanje
1x noćenje u studio apartmanu s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99678,03Kn

2x noćenja u apartmanu Jutranja zarja + razgled životinja (alpaka) i tvornice sir
Najam bicikla
Vrijedi za 2 osobe

144,991.092,43Kn

2x noćenja u rajskom apartmanu, posteljina + ručnici (za 4 odrasle osobe i 1 dijete) ILI
2x noćenja u deluxe ili superior dvokrevetnoj sobi (za 2 osobe)

239,991.808,20Kn

Pretplatite se