Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Turistička farma Pr' Ostan'k Turistička farma Pr' Ostan'k Turistička farma Pr' Ostan'k Turistička farma Pr' Ostan'k Turistička farma Pr' Ostan'k Turistička farma Pr' Ostan'k

Turistička farma Pr' Ostan'k

Odmor na farmi u moderno uređenim apartmanima

Pr 'Ostan'k vas poziva na farmu s četiri apartmana. Nalaze se u Srednjoj Vasi kod Kamnika u Tuhinjskoj dolini. Na farmi ćete se moći približiti domaćim životinjama, isprobati se u poljoprivrednim poslovima, kupiti domaće delicije i iznad svega skupiti nove snage za zaposlenu svakodnevnicu. Odmorite se od gradske buke i vreve. Okolica je također pogodna za biciklizam, šetnju po okolnim brdima i druge aktivnosti.
Srednja vas pri Kamniku 14, 1241 Kamnik, Slovenija
+386 01 457 2288
Više o ponudi

Turistička farma Pr’Ostan’k nalazi se u Srednjoj vasi kod Kamnika, smještenoj u Tuhinjskoj dolini. Na farmi se nalaze četiri moderno opremljena apartmana, a okolica je pogodna za biciklizam, šetnju po okolnim brdima, branje voćaka… Lokacija može biti i dobro polazište za posjet središnjim slovenskim znamenitostima u Ljubljani, a Terme Snovik, najbliže turističko mjesto, udaljene su samo 2,5 kilometra. Odlikuje se brojnim vodenim atrakcijama, saunama, solarijima, masažama, raznovrsnom ponudom restorana, zimi klizalištem i drugim popratnim događajima.

Na farmi ćete se moći približiti domaćim životinjama, isprobati se u poljoprivrednim poslovima, kupiti domaće delicije i iznad svega skupiti nove snage za užurbanu svakodnevnicu. Odvojite vrijeme za svoje najmilije i uživajte u svježem zraku, miru i tišini.

U našem paketu možete dobiti jednodnevni ili višednevni najam apartmana ili garsonjere i dobrodošlicu.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje u dvosobnom apartmanu. Dodatna boravišna pristojba je obavezna. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dvodnevni najam apartmana s dvije spavaće sobe. Dodatna boravišna pristojba je obavezna. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ne zaboravite sportsku opremu za aktivnosti na otvorenom.
  • Ne zaboravite kupaće kostime kada posjetite toplice.
  • Ako je termin slobodan, nije potrebna rezervacija.
apartmani
djeca
hotel
klima
lijepa priroda
panorama
parking
plivanje
wi-fi
Noćenje u apartmanu s dvije spavaće sobe
Dodatna boravišna pristojba je obavezna
Vrijedi za 4 osobe

89,99

Dvodnevni najam apartmana s dvije spavaće sobe
Dodatna boravišna pristojba je obavezna
Vrijedi za 4 osobe

144,99

Pretplatite se