Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Turistička farma Pri Lazarju

Upoznajte se s domaćim poslovima i životinjama

Turistička farma Pri Lazarju u Podgradu, na samo nekoliko koraka od Ljubljane, nudi istinsko ruralno iskustvo. Gosti imaju priliku sudjelovati u poljoprivrednim poslovima u staji i na pašnjaku te upoznati domaće životinje, a mogu se smjestiti u osobno namještene dvokrevetne sobe. Kad vas glad uhvati, možete se osvježiti i tradicionalnim slovenskim jelima od domaćih organskih sastojaka koje možete kupiti i u istima uživati kod kuće.
Podgrajska cesta 9c, 1000 Ljubljana, Slovenija
+386 01 457 2288
Više o ponudi

Turistička farma Pri Lazarju u Podgradu nudi pravi seoski doživljaj na samo nekoliko kilometara od Ljubljane. Prostire se na površini od 12 ha i poznato je po organskom uzgoju i uzgoju goveda, konja i malih životinja. Nude smještaj u kvalitetnim dvokrevetnim sobama s kupaonicama (tušem, umivaonikom i WC-om). Svaka soba ima besplatan pristup internetu, hladnjak, televiziju i telefona. Osim seoskog smještaja, možete uživati ​​u tradicionalnim slovenskim jelima i vinu iz Goriških Brda. Ovisno o sezoni, možete kupiti domaće proizvode poput sira, skute, jogurta, jabuka, jagoda, suhog voća, alkoholnih pića itd.

Gosti Lazara imaju priliku sudjelovati u domaćim poslovima u staji ili na pašnjaku i upoznati domaće životinje. Osim obilaska farme, organiziraju i vođene ture obližnjim planinarskim stazama Ostrovrhar i Borovnic. Ovdje možete vidjeti ruševine dvaju gradskih dvoraca, kamenolom i dolinu rijeke Besnice, te se diviti raznolikosti divljih životinja, a možete se odlučiti i za uspon na Janče.

U našoj ponudi dobivate jedno ili dva noćenja, a možete birati između doručka i polupansiona. Ovdje sigurno nećete biti gladni!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s doručkom i piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za dvije osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom i pićem dobrodošlice. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

Korisni savjeti:

  • Potrebna je prethodna rezervacija.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Prethodno provjerite alergije u restoranu.
biciklistička-staza
lijepa priroda
televizija
wi-fi
1 x noćenje s doručkom i piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna je rezervacija

89,99678,03Kn

2 x noćenja s doručkom i piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna je rezervacija

144,991.092,43Kn

Pretplatite se