Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.

Turizam Hober

Apartmani i udobno opremljene sobe

Turizam Hober odličan je izbor za opuštajući odmor usred prirode. Smješteni su u srcu geoparka Karavanke, pa za vrijeme vašeg boravka postoje brojne mogućnosti za razgledavanje, planinarenje, biciklizam, skijanje, kupanje ili prvoklasno opuštanje u njihovom wellness prostoru. Okolica nudi raznolik niz aktivnosti, pješačkih i biciklističkih staza koje počinju kod njihove kuće.
Breznica 32, Prevalje, Slovenija
+385 02 82 40 152, 041 791 307
Više o ponudi

Turizam Hober odličan je izbor za opuštajući odmor usred prirode. Smješteni su u srcu geoparka Karavanke tako da tijekom svog boravka možete uživati ​​u razgledavanju, planinarenju, biciklizmu, skijanju, kupanju ili prvoklasnom opuštanju u njihovim wellness prostoru. Njihov SPA ambijent pruža vam izvrsno opuštanje, bilježi opuštajuće trenutke i ispunjava vas novom energijom. U njihovom SPA centru možete se opustiti u toplom jacuzziju ili odabrati finsku saunu koja blagotvorno djeluje na kožu, mišiće i ima vrhunski analgetski učinak. Njihove sobe su udobno namještene i nude vam veliki komfor tijekom boravka.

Okolica nudi raznolik niz aktivnosti, pješačkih i biciklističkih staza koje počinju kod njihove kuće. U tu svrhu dostupan je prostor za odlaganje bicikala i skija.

Bogata tradicija i gostoljubivost u kombinaciji s prekrasnim okruženjem koje nudi Prevalje i njihovom vrhunskom ponudom koja neprestano prilagođava novim zahtjevima i trendovima u ugostiteljstvu čini raj za ljubitelje dobre hrane.

Njihova gostionica uvijek je spremna udovoljiti i najnaprednijim željama. Moderno opremljene sobe mogu primiti 100 gostiju. Ljetni vrt sa 60 sjedala nudi osvježavajući pogled netaknute prirode.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s polupansionom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s polupansionom + wellnes u trajanju od 2 sata. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili mailom.
biciklistička-staza
djeca
jakuzzi
panorama
skijanje
skupine
wellness
Noćenje s polupansionom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00Kn

Noćenje s polupansionom
Wellness, 2 sata (voda, šampanjac 375ml, slatko iznenađenje, papuče, ogrtač)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se