Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Turizam Pr 'Ambružarju

Opustite se u mirnoj prirodi u blizini Krvavca

Turizam Pr 'Ambružaru nudi svojim gostima udobne sobe i hostel u neposrednoj blizini Krvavca. Ovo je prava adresa za sve koji vole prirodu, mir, čisti zrak i prekrasne poglede. Ovdje možete uživati na suncu na terasi, otići u šetnju ili vožnju biciklom, popeti se na jedan od obližnjih vrhova, a zimi uživati u skijanju na obližnjoj skijaškoj stazi. Nakon napornog dana Pr 'Ambružaru se opustite autentičnim domaćim jelima.
Ambrož pod Krvavcem 7, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
+386 04 252 22 44; 031 843 337
Više o ponudi

Turizam Pr ‘Ambružarju smješten je na 1.100 metara nadmorske visine u mjestu Ambrož pod Krvavcom. Ovaj obiteljski objekt uključuje smještaj, pansion i farmu. Smeštajne jedinice uključuju dvokrevetne i četverokrevetne sobe opremljene prirodnim materijalima koji im pružaju osjećaj domaćinstva. Uključuju prostor za sjedenje s kojeg se pruža pogled na planine i grad, radni stol i vlastitu kupaonicu s besplatnim toaletnim potrepštinama. Možete sjesti u vrt, a najmlađi će uživati ​​u igralištu. Unutar se nalaze i prostorije za sastanke, zajednički salon i igraonica s društvenim igrama i stolnim tenisom. Dostupan je i besplatni bežični pristup internetu.

Možete uživati ​​u mnogim aktivnostima u prekrasnom okruženju kao što su planinarenje, biciklizam, skijanje i paragliding. U objektu su dostupni prtljaga i spremište za skije, kao i skijališta i najam skijaške opreme, budući da je skijalište Krvavec samo nekoliko minuta vožnje. Kako ne biste bili gladni, u seoskoj gostionici očarat će vas autentičnim domaćim slovenskim jelima poput raznih gulaša, kobasica i knedla. Zimi možete probati pečeni kupus, žestoka pića, kozice i domaći kruh, a ljeti i kiselo mlijeko.

U našoj ponudi dobivate jedno ili dva noćenja s doručkom. Provedite nezaboravan odmor u spokojnoj prirodi i uživajte u prekrasnom pogledu.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje i doručak. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom i pićem dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervacija je potrebna najmanje 3 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Ponuda ne vrijedi tijekom zimskih praznika.
biciklistička-staza
kućni ljubimci
lijepa priroda
panorama
skijanje
stolni tenis
1 x noćenje i doručak
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi tijekom zimskih praznika

89,99678,03Kn

Dva noćenja s doručkom
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi tijekom zimskih praznika

144,991.092,43Kn

Pretplatite se