Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Vila Aina Boutique Hotel, Laško

Za sve koji traže mir i opuštanje u dodiru s prirodom

Villa Aina Boutique Hotel smještena je u mirnom području koje okružuje zelenilo. Impresionira sve – i obitelji, i pojedince koji traže mir te opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom. Od grada Celja udaljena je samo 9 km, a u neposrednoj je blizini i Thermana Laško. Sobe i apartmani pogodni su za sve goste koji ne vole velike hotele i previše ljudi oko sebe. Gosti mogu koristiti i spa kako bi razmazili svoja osjetila i tijelo.
Jagoče 3d, 3270 Laško, Slovenija
+386/3064-2765
Više o ponudi

Vila Aina nalazi se u mirnom okruženju usred zelenila te oduševljava i obitelji i pojedince koji žele mir te opuštanje u prirodi. Apartmani (38 kreveta) su uređeni modernim minimalističkim stilom te visokokvalitetnim prirodnim materijalima. Idealan položaj ove vile pogodan je i rekreativnim ili profesionalnim sportašima jer okolno područje nudi mnoštvo mogućnosti za aktivan odmor. U vili se nalazi wellness-centar s finskom saunom i infracrvenim saunama, tepidarijem, whirpoolom, odmaralištima i CTV-om. Možete odmarati uz opuštajuću glazbu i masaže.

U našoj ponudi možete birati noćenja u luksuznim sobama, bogat doručak, wellness-tretmane i večeru u restoranu Laško. Priuštite si jedinstveni odmor u zagrljaju prirode i prepustite se magiji.

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Predah za dvoje dobivate bon u vrijednosti od 60 eura. Vrijedi za najam soba.
 • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate 1x noćenje u dvokrevetnoj sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Rajski bijeg dobivate 1x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1x noćenje u Luxury Suite ili Delux sobi s vodenim krevetom i terasom + vaučer od 20 eura za SPA maženje (3 sata, redovna cijena 85-105 eura) ili vaučer od 10 eura za 2 sata maženja (redovna cijena 65-85 eura). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Čarobni odmor+ dobivate 1x noćenje s doručkom, pjenušac pri dolasku i kupanje u termama. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 1x noćenje u Deluxe sobi sa vodenim krevetom ili apartmanima, doručak, VIP SPA (2h) ILI 1x noćenje Luksuzni apartmani ili Delux sobe sa vodenim ležajem i terasom, doručak, 1x kupanje u Termama Laško ili Rimskim Termama ILI 2x noćenja u sobi s balkonom tijekom tjedna. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Biseri Alpa i Jadrana dobivate 2x noćenja s doručkom, pjenušac pri dolasku i 2-satna VIP spa masaža. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

 • Potrebna je rezervacija najmanje 1 dan ranije.
 • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
 • Ponuda ne vrijedi za vrijeme trajanja Festivala Pivo i cvijeće.
 • Dobivate 20% popusta na ulaz u Thermanu Laško i Rimske Terme.
apartmani
lijepa priroda
parking
restoran
sauna
wellness
1x noćenje u dvokrevetnoj sobi
20% popusta na ulaz u Thermanu Laško i Rimske Terme
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed
Ponuda ne vrijedi za vikend i za vrijeme Festivala Pivo i cvijeće

89,99678,03Kn

1x noćenje u Luxury Suite ili Delux sobi s vodenim krevetom i terasom + vaučer od 20 eura za SPA opuštanje (3 sata, redovna cijena 85-105 eura) ili vaučer od 10 eura za 2 sata opuštanja (redovna cijena 65-85 eura) i 20% popusta na ulaz u Thermano Laško i Rimske Terme
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed
Ponuda ne vrijedi za vrijeme trajanja Festivala Pivo i cvijeće

144,991.092,43Kn

1x noćenje u Deluxe sobi sa vodenim krevetom ili apartmanima, doručak, VIP SPA (2h)
ILI 1x noćenje Luksuzni apartmani ili Delux sobe sa vodenim ležajem i terasom, doručak, 1x kupanje u Termama Laško ili Rimskim Termama
ILI 2x noćenja u sobi s balkonom tijekom tjedna
20% popusta na ulaz u Thermanu Laško i Rimske Terme
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

239,991.808,20Kn

Pretplatite se