Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Vila Aina Boutique Hotel, Laško

Za sve koji traže mir i opuštanje u dodiru s prirodom

Villa Aina Boutique Hotel smještena je u mirnom području koje okružuje zelenilo. Impresionira sve – i obitelji, i pojedince koji traže mir te opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom. Od grada Celja udaljena je samo 9 km, a u neposrednoj je blizini i Thermana Laško. Sobe i apartmani pogodni su za sve goste koji ne vole velike hotele i previše ljudi oko sebe. Gosti mogu koristiti i spa kako bi razmazili svoja osjetila i tijelo.
Jagoče 3d, 3270 Laško, Slovenija
+386/3064-2765
Više o ponudi

Vila Aina nalazi se u mirnom okruženju usred zelenila te oduševljava i obitelji i pojedince koji žele mir te opuštanje u prirodi. Apartmani (38 kreveta) su uređeni modernim minimalističkim stilom te visokokvalitetnim prirodnim materijalima. Idealan položaj ove vile pogodan je i rekreativnim ili profesionalnim sportašima jer okolno područje nudi mnoštvo mogućnosti za aktivan odmor. U vili se nalazi wellness-centar s finskom saunom i infracrvenim saunama, tepidarijem, whirpoolom, odmaralištima i CTV-om. Možete odmarati uz opuštajuću glazbu i masaže.

U našoj ponudi možete birati noćenja u luksuznim sobama, bogat doručak, wellness-tretmane i večeru u restoranu Laško. Priuštite si jedinstveni odmor u zagrljaju prirode i prepustite se magiji.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje u nadstandarnoj dvokrevetnoj sobi s vodenim krevetom i doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje u nadstandarnoj dvokrevetnoj sobi s vodenim krevetom te bogat doručak i večeru. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja u nadstandarnoj dvokrevetnoj sobi s vodenim krevetom te bogat doručak i večeru. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Potrebna je rezervacija najmanje 2 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
apartmani
lijepa priroda
parking
restoran
sauna
wellness
1x noćenje u nadstandarnoj dvokrevetnoj sobi s vodenim krevetom i doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00Kn

1x noćenje u dvokrevetnoj sobi s vodenim krevetom
Bogat doručak i večera
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

989.00Kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi s vodenim krevetom
Bogat doručak i večera
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se