Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Vila Riva, Slano

Istinski mediteranski doživljaj u tradicionalnoj dalmatinskoj kući

Prekrasna Vila Riva s apartmanima s 4 zvjezdice, smještena u blizini centra malog povijesnog naselja Slano i 30-ak kilometara od UNESCO-m zaštićenog grada Dubrovnika, savršeno je mjesto za odmor na Jadranskoj obali!
Obala Stjepana Radića 22, 20232 Slano
020 362 900
Više o ponudi

Vila u kojoj se nalazi elegantni hotel izgrađena je početkom 20. stoljeća na mjestu starog rimskog naselja, u blizini samostana Sv. Jeronima, koji je otvoren za javnost i u kojem su izloženi vrijedni predmeti poput novčića, keramike, sarkofaga i starokršćanske krstionice koje ćete moći pogledati.

Riječ je o tradicionalnoj dalmatinskoj kući smještenoj u prekrasnom mediteranskom okruženju. Vila Riva okružena je terasom, vanjskim bazenom i vrtom koji će vam za sunčana dana izgledati kao raj na zemlji. Pročelje Vile Riva gleda na mali trg iza kojega se prostire bistro Jadransko more. Najbliže trgovine, barovi i restorani na samo su nekoliko metara udaljenosti.

Unutrašnjost vile uređena je u svijetlim, blagim tonovima te komplementarnim bijelim i smeđim bojama, s prozorima koji pružaju pogled na vrt, zbog čega ćete osjećati prozračnost koja će vas mamiti na šetnju naseljem Slano i uživanje u dojmljivome moru.

Vila Riva ima 12 apartmana u koje se može smjestiti od 2 do 5 osoba i koji raspolažu svim pogodnostima suvremenog života, kao što su klimatizacija, bežični internet, HD-TV, DVD playeri te perilice posuđa i rublja. Gostima je dostupan i besplatni parking.
Posjetite Vilu Riva i uživajte u autohtonom sredozemnom doživljaju!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 2 x noćenje u Studio apartmanu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Ponuda ne vrijedi od 15.06. do 15.09.
apartmani
klima
lijepa priroda
terasa
vanjski bazen
wi-fi
2 x noćenje u Studio apartmanu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed
Ne vrijedi od 15.06. do 15.09.

144,991.092,43Kn

Pretplatite se