Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander

Vila Salamander

Istražite prirodne i kulturne znamenitosti slikovitog krša

Smještena u kršu, u neposrednoj blizini slikovitog mjesta Štanjel, Villa Salamander nudi sobe za samostalan boravak te zajedničku kuhinju i veliki dnevni boravak. Gosti se mogu opustiti u vrtu i terasi, gdje imaju i opremu za roštilj. Okolica vile pogodna je za aktivnosti na otvorenom, poput planinarenja i biciklizma, kao i za istraživanje prirodnih i kulturnih znamenitosti izvanrednog krškog kraja.
Hruševica 57, 6222 Štanjel, Slovenija
+386 01 457 2288
Više o ponudi

Villa Salamander nalazi se u kršu, u neposrednoj blizini slikovitog mjesta Štanjel. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, a neke imaju i balkon. Opremljeni su besplatnim bežičnim pristupom internetu i grijačem vode, a tu su i zajednička kuhinja i veliki dnevni boravak. Gosti se mogu opustiti u vrtu i terasi, gdje imaju i roštilj. Besplatno parkiralište dostupno je ispred objekta.

Okolica vile pogodna je za aktivnosti na otvorenom, poput planinarenja i vožnje biciklom, kao i za istraživanje prirodnih i kulturnih znamenitosti izvanrednog krškog kraja. Obavezna je posjeta selu Štanjel koji skriva mnoge znamenitosti: štanjerski dvorac (danas muzej), gotička crkva Sv. Daniel s karakterističnim zvonikom, kršku kuću koja odražava arhitektonske značajke izvornih krških kuća i prekrasnom Ferrarijevom vrtu. Danas je to jedan od najvažnijih parkova razdoblja između dva svetska rata.

U našim paketima možete birati između jedne ili dvije noći u sobama ili apartmanima različitih kapaciteta. Ponuda je pogodna i za parove i za grupe.

 

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje u dvokrevetnoj sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja u dvokrevetnoj sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenje u dvokrevetnoj sobi. Gong kupka (2x20min) i sauna (120min) ili dodatnih 40min Gonga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervacija potrebna 14 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
biciklistička-staza
piknik
skupine
terasa
wi-fi
Žar
1 x noćenje u dvokrevetnoj sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 14 dana unaprijed

89,99678,03Kn

2 x noćenja u dvokrevetnoj sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 14 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

2 x noćenja u dvokrevetnoj sobi
Gong kupka (2x20min) i sauna (120min) ili dodatnih 40min Gonga
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 14 dana unaprijed

239,991.808,20Kn

Pretplatite se