Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander Vila Salamander

Vila Salamander

Istražite prirodne i kulturne znamenitosti slikovitog krša

Smještena u kršu, u neposrednoj blizini slikovitog mjesta Štanjel, Villa Salamander nudi sobe za samostalan boravak te zajedničku kuhinju i veliki dnevni boravak. Gosti se mogu opustiti u vrtu i terasi, gdje imaju i opremu za roštilj. Okolica vile pogodna je za aktivnosti na otvorenom, poput planinarenja i biciklizma, kao i za istraživanje prirodnih i kulturnih znamenitosti izvanrednog krškog kraja.
Hruševica 57, 6222 Štanjel, Slovenija
+386 01 457 2288
Više o ponudi

Villa Salamander nalazi se u kršu, u neposrednoj blizini slikovitog mjesta Štanjel. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, a neke imaju i balkon. Opremljeni su besplatnim bežičnim pristupom internetu i grijačem vode, a tu su i zajednička kuhinja i veliki dnevni boravak. Gosti se mogu opustiti u vrtu i terasi, gdje imaju i roštilj. Besplatno parkiralište dostupno je ispred objekta.

Okolica vile pogodna je za aktivnosti na otvorenom, poput planinarenja i vožnje biciklom, kao i za istraživanje prirodnih i kulturnih znamenitosti izvanrednog krškog kraja. Obavezna je posjeta selu Štanjel koji skriva mnoge znamenitosti: štanjerski dvorac (danas muzej), gotička crkva Sv. Daniel s karakterističnim zvonikom, kršku kuću koja odražava arhitektonske značajke izvornih krških kuća i prekrasnom Ferrarijevom vrtu. Danas je to jedan od najvažnijih parkova razdoblja između dva svetska rata.

U našim paketima možete birati između jedne ili dvije noći u sobama ili apartmanima različitih kapaciteta. Ponuda je pogodna i za parove i za grupe.

 

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje u dvokrevetnoj sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja u dvokrevetnoj sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenje u dvokrevetnoj sobi. Gong kupka (2x20min) i sauna (120min) ili dodatnih 40min Gonga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervacija potrebna 14 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
biciklistička-staza
piknik
skupine
terasa
wi-fi
Žar
1 x noćenje u dvokrevetnoj sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 14 dana unaprijed

89,99

2 x noćenja u dvokrevetnoj sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 14 dana unaprijed

144,99

2 x noćenja u dvokrevetnoj sobi
Gong kupka(2x20min) i sauna 120min
ili dodatnih 40min Gonga

239,99

Pretplatite se