Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana Villetta Phasiana
Excellence partner

Villetta Phasiana

Topla i intimna atmosfera u autentičnom i originalnom boutique hotelu

Villetta Phasiana je smještena 20-tak metara od mora u centru mirnog ribarskog mjestašca Fažane na zapadnoj obali Istre. Villetta Phasiana je savršena za male grupe koje posjećuju nacionalni park Brijuni ili one koji traže intimniji ugođaj te ugodnu atmosferu malih hotela. Uređena u rustikalnom stilu s antiknim istarskim namještajem Villetta Phasiana nudi toplu i intimnu atmosferu autentičnog i originalnog boutique hotela, koju upotpunjuje profesionalno osoblje individualnim pristupom i maksimalnom pažnjom.
Trg Sv. Kuzme i Damjana 1, 52212 Fažana, Hrvatska
+385 52 520 558
Više o ponudi

Villetta Phasiana je smještena 20-tak metera od mora u centru mirnog ribarskog mjestašca Fažane na zapadnoj obali Istre. Fažana je polazište za nacionalni park Brijune, te je udaljena svega 5 km od Pule i 12 km od pulskog aerodroma. Uz autentičnost te individualni pristup gostu, kao i činjenicu da se Villetta Phasiana nalazi u venecijanskom kamenom zdanju iz 16. stoljeća, u 2008. godini Villetta Phasiana je primljena u prestižnu austrijsku grupu autentičnih hotela «Schlosshotel und Herrenhäuser» koja je dio udruge povijesnih hotela Europe «Historic hotels of Europe».

Sobe su individualno dizajnirane u talijanskom rustikalnom stilu te savršeno ukomponirane sa modernom tehnologijom. Svaka soba je opremljena sa klimom, LCD TV-prijemnikom sa satelitskim programima, telefonom, sefom, mini barom, sušilom za kosu te wi-fi internet pristupom. Sobe nemaju balkone, a kupaonice u svim sobama su opremljene tuš kabinama. Sobe superior imaju pogled na glavni trg Fažane, more i arhipelag Brijuna, a mogu se koristiti za obitelji sa djecom budući da se u sobi nalaze bračni krevet i dvosjed na razvlačenje za dvije osobe. Također imaju jednu kupaonicu i zaseban dodatni WC.Sve dvokrevetne sobe standard i morska strana imaju bračni krevet, te nema mogućnosti dodatnog ležaja ili odvojenih kreveta.

Sa kapacitetom od maksimalno 46 kreveta, Villetta Phasiana je savršena za male grupe koje posjećuju nacionalni park Brijuni ili one koji traže intimniji ugođaj te ugodnu atmosferu malih hotela. Iako je ljeto glavna sezona, Villetta Phasiana je otvorena tokom cijele godine te je stoga idealno mjesto za sve koji putuju u Istru u bilo koje doba godine.

U našem paketu možete dobiti jedno do dva noćenja u sobi s pogledom na more. Odaberite savršeno mjesto za vaš intimni odmor!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja u dvokrevetnoj sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Bogastvo planina,sunca i moradobivate dva noćenja u dvokrevetnoj sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

    • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
    • Termin možete rezervirati telefonski.
    • Pakete nije moguće iskoristiti u periodu od 15.06. do 30.08.
hotel
masaža
panorama
parking
sauna
skupine
wellness
wi-fi
2 noćenje u dvokrevetnoj sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ponuda ne vrijedi od 15.06. do 30.08.

239,99

2 noćenje u dvokrevetnoj sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ponuda ne vrijedi od 15.06. do 30.08.

239,99

Pretplatite se