Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Vina Montis

Blaga i delicije Istre pozivaju vas u svoj zagrljaj

Posjetite poznati vinski podrum i vinograde, kušajte kvalitetna istarska vina te organsko maslinovo ulje. Vaše će nepce uživati u domaćim istarskim specijalitetima poput fuža, njoki, rolane pancete i pršuta.
Montinjan 4, 6273 Marezige, Slovenia
00386 31 398 086
Više o ponudi

Iznad doline Vanganel smjestilo se selo Montinjan s dva središta koja traže svoje mjesto na valovitim sjevernim obroncima brdovitih područja. Tamo mediteranska klima i istarska zemlja nude vrlo povoljne uvjete za uzgoj vinove loze i maslina. U središtu sela nalaze se vinski podrum i domaćinstvo Montis, koji održavaju obiteljsku tradiciju proizvodnjom kvalitetnih vina i ulja.

Očaravajući geografski položaj sela Montinjan pruža prekrasan pogled na Alpe, Tršćanski zaljev, Semedelski brežuljak i Slavnik, a po vedrom vremenu možete vidjeti i Gradež. Svi vinogradi i maslinici Montesa zauzimaju sunčane predjele s pogledom na more, što obogaćuje kvalitetu njihovih usjeva. Pridržavaju se svog sloga ‘Uživajte u zdravlju da biste bili zdravi’ te izbjegavaju sredstva za zaštitu bilja koja štete zdravlju i okolišu.

Veliku pozornost posvećuju tehnologiji proizvodnje vina u podrumu. Za jednu sortu vina odlučili su sačuvati stari način proizvodnje, a za drugu sortu izabrali su drugačiju, moderniju tehnologiju. U tome su vrlo uspješni, o čemu svjedoče brojne nagrade za kvalitetu koje su dobili na međunarodnim i domaćim natjecanjima.

U njihovoj ponudi možete naći dva izbora autohtonih sorti slovenskih istarskih vina; malvaziju, refošk, muškat, kao i druge proizvode, poput likera od refoška Montinjančeka, domaće rakije i, naravno, eko-ekstra djevičanskog maslinovog ulja, koje je osvojilo srebrnu medalju u županijskom natjecanju.

Uz dobru kapljicu vina pristaje pravo izvorno jelo – pršut, slanina, roštilj, domaće povrće, bobičasto voće, njoke, domaće tjestenine i mnoga druga. Također nude i kulinarske radionice.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju dvije vrste vina + zakuska. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate degustaciju 2x 5 čaša vina (bijelo i crno) + tanjur pršuta i sira i butelja vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate degustaciju 4x 5 čaša vina (bijelo i crno) + tanjur pršuta i sira + 2x butelja vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
ekološki uzgojeni sastojci
lijepa priroda
panorama
parking
terasa
vinska karta
Degustacija dvije vrste vina
Degustacija praćena prigriskom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Degustacija 2x 5 čaša vina (bijelo i crno vino)
Degustacija praćena tanjurom pršuta i sira i buteljom vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Degustacija 4x 5 čaša vina (bijelo i crno vino)
Degustacija praćena tanjurom pršuta i sira i 2x butelja vina
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se