Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Vitadu Wellness Centar Vitadu Wellness Centar Vitadu Wellness Centar Vitadu Wellness Centar Vitadu Wellness Centar
Guests winner

Vitadu Wellness Centar, Zagreb

Opuštajući tretmani za njegu tijela

Wellness Vitadu jedan je od rijetkih wellnessa koji usluge masaža i ostalih tretmana poput floatinga uslužuje i nedjeljom. Živimo u svijetu koji vrvi od senzorne stimulacije. Naš mozak konstantno uzima nebrojene informacije iz svijeta koji nas okružuje i traži upozorenja na potencijalne opasnosti. Naš sustav reagiranja bori se ili bježi te je stalno je u stanju alarma, što stvara neželjene razine emocionalnog i fizičkog stresa.
Božidara Magovca 163, 10000 Zagreb
091 333 66 19
Više o ponudi

Wellness Vitadu jedan je od rijetkih wellnessa koji usluge masaža i ostalih tretmana poput floatinga uslužuje i nedjeljom. Živimo u svijetu koji vrvi od senzorne stimulacije. Naš mozak konstantno uzima nebrojene informacije iz svijeta koji nas okružuje i traži upozorenja na potencijalne opasnosti. Naš sustav reagiranja bori se ili bježi te je stalno je u stanju alarma, što stvara neželjene razine emocionalnog i fizičkog stresa. Plutanje nam daje osjećaj sigurnosti i udobnosti koji nema premca u niti jednom drugom okruženju.

Vitadu Wellness u ponudi sadrži i sve vrste masaža – klasična, sportska, Green Clay Back, Good bye cellulite i Deep Relax masaža. Tu su i maderoterapija, tretmani lica za muškarce i žene, pedikura i manikura, trajni lak i depilacija ali i SPA mjesečni paketi.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate parcijalnu masažu (noge ili leđa) u trajanju od 30 min i korištenje SPA ZONE u trajanju od 1h. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate tretman Harmonija mira, Vitadu masažu u trajanju od 1h i korištenje SPA ZONE u trajanju od 1 h. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate tretman Oaza mira i opuštanja, Plutanje 1h + Deep Relax masaža 1,5 h + 1 H SPA ZONA. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate tretman njege i Detox tijela: Body scrub + Deep Relax masaža 1.5h + Oblog zelene gline + Plutanje + 3h SPA ZONE + Njega stopala. Vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Rezervaciju paketa je potrebno napraviti 3 dana prije dolaska.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
masaža
parking
sauna
wellness
wi-fi
Masaža i korištenje SPA ZONE
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Vitadu masaža, korištenje SPA zone
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Vitadu masaža, korištenje SPA zone
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Tretman opuštanja, masaža i SPA zona
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Potpuni tretman njege, detox tijela
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se