Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Vitadu Wellness Centar, Zagreb

Opuštajući tretmani za njegu tijela

Wellness Vitadu jedan je od rijetkih wellnessa koji usluge masaža i ostalih tretmana poput floatinga uslužuje i nedjeljom. Živimo u svijetu koji vrvi od senzorne stimulacije. Naš mozak konstantno uzima nebrojene informacije iz svijeta koji nas okružuje i traži upozorenja na potencijalne opasnosti. Naš sustav reagiranja bori se ili bježi te je stalno je u stanju alarma, što stvara neželjene razine emocionalnog i fizičkog stresa.
Božidara Magovca 163, 10000 Zagreb
091 333 66 19
Više o ponudi

Wellness Vitadu jedan je od rijetkih wellnessa koji usluge masaža i ostalih tretmana poput floatinga uslužuje i nedjeljom. Živimo u svijetu koji vrvi od senzorne stimulacije. Naš mozak konstantno uzima nebrojene informacije iz svijeta koji nas okružuje i traži upozorenja na potencijalne opasnosti. Naš sustav reagiranja bori se ili bježi te je stalno je u stanju alarma, što stvara neželjene razine emocionalnog i fizičkog stresa. Plutanje nam daje osjećaj sigurnosti i udobnosti koji nema premca u niti jednom drugom okruženju.

Vitadu Wellness u ponudi sadrži i sve vrste masaža – klasična, sportska, Green Clay Back, Good bye cellulite i Deep Relax masaža. Tu su i maderoterapija, tretmani lica za muškarce i žene, pedikura i manikura, trajni lak i depilacija ali i SPA mjesečni paketi.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate parcijalnu masažu (noge ili leđa) u trajanju od 30 min i korištenje SPA ZONE u trajanju od 1h. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate tretman Harmonija mira, Vitadu masažu u trajanju od 1h i korištenje SPA ZONE u trajanju od 1 h. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate tretman Oaza mira i opuštanja, Plutanje 1h + Deep Relax masaža 1,5 h + 1 H SPA ZONA. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate tretman njege i Detox tijela: Body scrub + Deep Relax masaža 1.5h + Oblog zelene gline + Plutanje + 3h SPA ZONE + Njega stopala. Vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Rezervaciju paketa je potrebno napraviti 3 dana prije dolaska.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
klima
masaža
parking
sauna
wellness
wi-fi
Masaža i korištenje SPA ZONE
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Vitadu masaža, korištenje SPA zone
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Tretman opuštanja, masaža i SPA zona
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Potpuni tretman njege, detox tijela
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se