Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Vodeni park Bohinj

Aktivan termalni odmor u srcu Julijskih Alpa

Vodeni park Bohinj dio je Bohinj EKO hotela, smješten u srcu Julijskih Alpa, u blizini prekrasnog Bohinjskog jezera. Nudi beskrajnu zabavu na vodi za cijelu obitelj, sadrži unutarnji i vanjski bazen, dvije masažne kade i dječji bazen. Uživat ćete u atrakcijama poput zvučne špilje, špljine za zaljubljene, penjačkog zida, tobogana, mlaznica za vodu, divlje rijeke i tropskog vodopada. Ljeti se možete opustiti na vanjskoj terasi, a zimi kroz panoramski krov možete vidjeti padajuće snježne pahulje.
Triglavska cesta 17, 4264 Bohinjska Bistrica
+386 08 200 40 80
Više o ponudi

Vodeni park Bohinj dio je Eko hotela Bohinj i s njim je povezan podzemnim hodnikom. Nalazi se u srcu Julijskih Alpa samo 10 minuta udaljenih od Bohinjskog jezera. Nudi zabavu i opuštanje za cijelu obitelj, uključuje unutarnji i vanjski bazen, slanu sobu s piranskom soli, saune i wellness prostor s velikim izborom tretmana. Kad vas pogodi glad nakon svih zabavnih aktivnosti, možete se okrijepiti u restoranu iznad bazena i uživati ​​u nekim zasluženim kalorijama.

Bazeni su živopisno dizajnirani i pogodni za sve uzraste. Uključuju veći rekreativni bazen, dva jacuzzi bazena i dječji bazen s atrakcijama. U glavnom rekreacijskom bazenu možete se opuštati u zvučnoj špilji ili zaroniti u špilju za zaljubljene. Oni više adrenalinskog tipa mogu isprobati zid za penjanje uz bazen ili spustiti se niz tobogan. Atrakcije bazena i učinci poput vruće kade, mlaznica vode, divlje rijeke i tropskog vodopada zasigurno će vam dodati zadovoljstvo. U ljetnoj sezoni na raspolaganju su vam vanjski bazen i terasa, pogodni za sunčanje i opuštanje, dok zimi iz panoramskog krova možete vidjeti padnuće snježne pahulje iznutra.

U našem paketu možete dobiti dnevno kupanje u vodenom parku uz ručak za 1 ili 2 osobe. Pripremite se za dan prepun smijeha i zabave!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate dnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Vodenog parka po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate ddnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Vodenog parka po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Njega u spa centru dobivate 1x dnevno kupanje u Vodenom parku + 1x ručak u restoranu Vodenog parka. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate eko bohinjsku masažu + dnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom + 1x ulaz u Vodeni park, ogrtač, papuče i ručnik za kupanje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija zdravlja i ljepote dobivate kraljevsko opuštanje 180min (piling tijela, turska sauna, klasična masaža) + dnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi u lipnju, srpnju i kolovozu.
  • Zbog ograničenih kapaciteta rezerviranih za SelectBox ponudu je potrebno rezervirati što prije!
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati e-mailom.
animacija
djeca
fitness
kuglanje
lijepa priroda
masaža
panorama
plivanje
restoran
sauna
unutarnji bazen
vanjski bazen
wellness
wi-fi
Dnevna karta za kupanje u Vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Vodenog parka po izboru chefa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

Dnevna karta za kupanje u Vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Vodenog parka po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00Kn

1x dnevno kupanje u Vodenom parku
1x ručak u restoranu Vodenog parka
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

Eko bohinjska masaža
Dnevna karta za kupanje u Vodenom parku Bohinj
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00Kn

Noćenje s doručkom
1x ulaz u Vodeni park, ogrtač, papuče i ručnik za kupanje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

989.00Kn

Kraljevsko opuštanje 180min (piling tijela, turska sauna, klasična masaža)
Dnevna karta za kupanje u Vodenom parku Bohinj
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se