Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj Vodeni park Bohinj
Guests winner

Vodeni park Bohinj

Aktivan termalni odmor u srcu Julijskih Alpa

Vodeni park Bohinj dio je Bohinj EKO hotela, smješten u srcu Julijskih Alpa, u blizini prekrasnog Bohinjskog jezera. Nudi beskrajnu zabavu na vodi za cijelu obitelj, sadrži unutarnji i vanjski bazen, dvije masažne kade i dječji bazen. Uživat ćete u atrakcijama poput zvučne špilje, špljine za zaljubljene, penjačkog zida, tobogana, mlaznica za vodu, divlje rijeke i tropskog vodopada. Ljeti se možete opustiti na vanjskoj terasi, a zimi kroz panoramski krov možete vidjeti padajuće snježne pahulje.
Triglavska cesta 17, 4264 Bohinjska Bistrica
00386 08 200 40 80
Više o ponudi

Vodeni park Bohinj dio je Eko hotela Bohinj i s njim je povezan podzemnim hodnikom. Nalazi se u srcu Julijskih Alpa samo 10 minuta udaljenih od Bohinjskog jezera. Nudi zabavu i opuštanje za cijelu obitelj, uključuje unutarnji i vanjski bazen, slanu sobu s piranskom soli, saune i wellness prostor s velikim izborom tretmana. Kad vas pogodi glad nakon svih zabavnih aktivnosti, možete se okrijepiti u restoranu iznad bazena i uživati ​​u nekim zasluženim kalorijama.

Bazeni su živopisno dizajnirani i pogodni za sve uzraste. Uključuju veći rekreativni bazen, dva jacuzzi bazena i dječji bazen s atrakcijama. U glavnom rekreacijskom bazenu možete se opuštati u zvučnoj špilji ili zaroniti u špilju za zaljubljene. Oni više adrenalinskog tipa mogu isprobati zid za penjanje uz bazen ili spustiti se niz tobogan. Atrakcije bazena i učinci poput vruće kade, mlaznica vode, divlje rijeke i tropskog vodopada zasigurno će vam dodati zadovoljstvo. U ljetnoj sezoni na raspolaganju su vam vanjski bazen i terasa, pogodni za sunčanje i opuštanje, dok zimi iz panoramskog krova možete vidjeti padnuće snježne pahulje iznutra.

U našem paketu možete dobiti dnevno kupanje u vodenom parku uz ručak za 1 ili 2 osobe. Pripremite se za dan prepun smijeha i zabave!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate dnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Vodenog parka po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate ddnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Vodenog parka po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Njega u spa centru dobivate 1x dnevno kupanje u Vodenom parku + 1x ručak u restoranu Vodenog parka. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate eko bohinjsku masažu + dnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom + 1x ulaz u Vodeni park, ogrtač, papuče i ručnik za kupanje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Harmonija zdravlja i ljepote dobivate kraljevsko opuštanje 180min (piling tijela, turska sauna, klasična masaža) + dnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci  dobivate ddnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Vodenog parka po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji  dobivate eko bohinjsku masažu + dnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Poklon Najljepši trenuci u dvoje  dobivate noćenje s doručkom + 1x ulaz u Vodeni park, ogrtač, papuče i ručnik za kupanje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Poklon Najljepši trenuci u dvoje  dobivate kraljevsko opuštanje 180min (piling tijela, turska sauna, klasična masaža) + dnevnu kartu za kupanje u Vodenom parku Bohinj. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

 • Ponuda ne vrijedi u lipnju, srpnju i kolovozu.
 • Zbog ograničenih kapaciteta rezerviranih za SelectBox ponudu je potrebno rezervirati što prije!
 • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
 • Termin možete rezervirati e-mailom.
animacija
djeca
kuglanje
lijepa priroda
plivanje
restoran
Dnevna karta za kupanje u Vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Vodenog parka po izboru chefa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99225,96Kn

1x dnevno kupanje u Vodenom parku
1x ručak u restoranu Vodenog parka
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Eko bohinjska masaža
Dnevna karta za kupanje u Vodenom parku Bohinj
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Noćenje s doručkom
1x ulaz u Vodeni park, ogrtač, papuče i ručnik za kupanje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Kraljevsko opuštanje 180min (piling tijela, turska sauna, klasična masaža)
Dnevna karta za kupanje u Vodenom parku Bohinj
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se