Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA
Smart partner

Vukovar WaterBus, Vukovar

Uživajte u vožnji lijepim plavim Dunavom uz Vukovar WaterBus

Vukovar WaterBus moderni je turistički dragulj grada Vukovara. Panoramska vožnja prekrasnom rijekom Dunav oplemenila je bogatu turističku ponudu grada Vukovara i učinila je još raznolikijom, a Vukovar WaterBus postavio je nove turističke standarde! Osim što je izrađen u Hrvatskoj, važno je istaknuti kako se u potpunosti kreće na električni pogon, odnosno na energiju koju dobiva preko solarnih panela na samom brodu, zbog čega je riječ o projektu prijateljskom prema okolišu.
Olajnica 6/21, 32000 Vukovar
01 4572 288
Više o ponudi

Prije nekoliko godina grad Vukovar svoju je turističku ponudu obogatio novim, modernim turističkim biserom – panoramskim turističkim brodom Vukovar WaterBus i vožnjom prekrasnom rijekom Dunav, koja je bogatu turističku ponudu grada Vukovara učinila još raznolikijom! Vukovar WaterBus postavio je nove turističke standarde i stanovnicima ovoga lijepoga grada, kao i turistima, omogućio posve novo iskustvo. Ideja je bila napraviti nešto novo i drugačije te iskoristiti rijeku Dunav, koja je dotad uglavnom bila neiskorištena.

Turistički brod Vukovar WaterBus može primiti 60 putnika, a osim što je izrađen u Hrvatskoj, važno je istaknuti kako se u potpunosti kreće na električni pogon, odnosno energiju koju dobiva preko solarnih panela na samom brodu, zbog čega je riječ o projektu prijateljskom prema okolišu. Vukovar Waterbus zato je nositelj oznake za Zeleni brod, koju mu je dodijelilo Hrvatsko energetsko društvo, a priznanje je dobio i od Europske unije, koja je 2016. projektu dodijelila priznanje za ambasadore alternativnih goriva.

Uživajte stoga u vožnji lijepim plavim Dunavom uz Vukovar WaterBus i doživite grad Vukovar na posve nov način!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate panoramsku vožnju brodom po Dunavu (1 h), turističkog interpretatora, degustaciju vina srijemskog vinogorja, domaće kiflice, desert i poruku u boci. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate panoramsku vožnju brodom po Dunavu (1 h), turističkog interpretatora, degustaciju vina srijemskog vinogorja, domaće kiflice, desert i poruku u boci. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate piće dobrodošlice, panoramsku vožnju brodom po Dunavu (1 h), turističkog interpretatora, degustaciju vina srijemskog vinogorja, domaće kiflice, desert, poruku u boci, ručak i najam bicikala 5 h. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
lijepa priroda
panorama
restoran
romantično
skupine
Panoramska vožnja brodom po Dunavu 1 h
Degustacija vina srijemskog vinogorja, kiflice, desert, poruka u boci
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Panoramska vožnja brodom po Dunavu 1 h
Degustacija vina srijemskog vinogorja, kiflice, desert, poruka u boci
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Panoramska vožnja brodom po Dunavu 1 h
Degustacija vina srijemskog vinogorja
Piće, kiflice, desert, poruka u boci, ručak
Najam bicikala 5 h
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se