Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Wellness Apartmani Tubej, Bohinjska Bistrica

Opuštanje u jacuzziju s idiličnim pogledom

Odlučite se za opuštanje u masažnom bazenu uz čašu pjenušca na idiličnoj lokaciji s pogledom na Triglav i Bohinjsku kotlinu. U apartmanima Tubej osoblje će se pobrinuti za vas i omogućiti vam da pobjegnete od svakodnevnih briga te vratite energiju za nove avanture. U dodatnoj ponudi pronađite klasičnu masažu, parnu saunu za dvoje, usluge smještaja, najam za piknik i najam opreme za sportove. Uživajte u najljepšem pogledu na Nacionalni park Triglav!
Ravne v Bohinju 16, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija
+38641 832-089
Više o ponudi

Apartmani Tubej nalaze se u Bohinju, na odličnoj lokaciji s pogledom na Triglav i Bohinjsku kotlinu. Primarni su za goste željne mira i odmora u prirodi, ljubitelje svježega zraka, skijanja, biciklizma, ribolova, planinarenja te ekoturizma. Aktivni turisti mogu iznajmiti opremu za sve navedene aktivnosti.

Lokacija je odlična polazna točka za planinarenje i brdski biciklizam, stoga ćete pronaći mnoge lijepe staze i brda. Neka su od njih: Črna prst, Orožnova koča, Bohinjske planine, Soriška planina, Vogel, Nacionalni park Triglav. Apartmani su moderni i nude gostima ugodan i udoban boravak, prikladan za  opuštanje nakon aktivnog dana. Do njih se može doći automobilom, a nalaze se neposredno na skijalištu  Kobla. Zimi su dostupne razne sportske aktivnosti, a u jacuzziju možete provesti romantične trenutke uz šampanjac.

jacuzzi
lijepa priroda
masaža
parking
piknik
prenoćište
romantično
sauna
wellness
2 h jacuzzija + pjenušac
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

299.00Kn

4 h jacuzzija + pjenušac
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se