Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Wellness centar Luisa

Opustite se u intimnom okruženju s pogledom na jezero Bled!

Wellness Luisa prava je slika rajske opuštenosti. Pogled se proteže do prekrasnog, samo nekoliko metara udaljenog jezera Bled. Osim kupanja u termomineralnoj vodi, koja se svako jutro zamjenjuje svježom, možete uživati u luksuznim masažama, kupkama, saunama, manikuri, oblogu od ljekovitog blata te raznim uslugama za njegu tijela i lica. Priuštite sebi najbolje ili iznenadite dragu osobu i uživajte u intimnom okruženju.
Više o ponudi

Wellness studio Luisa nalazi se u sklopu Grand Hotela Toplice, na mjestu termalnog izvora koji svakodnevno puni bazen. Posebnost je elegantno kupalište u kojem izvire ljekovita termomineralna voda. Budući da pruža pogled na prekrasno jezero Bled (udaljeno samo nekoliko metara), bazen je istinski primjer rajskog opuštanja.

Kupanje u termalnoj vodi korisno je za srce i krvne žile, a pitka voda za probleme želuca. Osim kupanja nude se i wellness-usluge. Među njima su kupke, masaže, saune te njega tijela i lica. U ponudi su i luksuzne masaže, anticelulitni programi, programi zabave i odmora, romantični programi te mnogi drugi koje ćete si priuštiti ili kojima ćete razmaziti najdražu osobu. Dostupne su čak tri vrste sauna: finske, turske i infracrvene saune. Definitivno ćete se opustiti i ukloniti svakodnevni stres i brige.

Studio Luisa, s pogledom na jezero Bled i terasom, nudi fantastično intimno okruženje male grupe i djevojačke zabave te odlične programe za dvoje.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati masažu stopala ili parcijalne masaže tijela, ljekovito blato za ljepšu kožu ili uljepšavanje ruku klasičnom manikurom. Vrhunac opuštanja predstavljaju Louisa masažni mozaik, Louisa njega lica i Luisa aromatični paket, koji će vas definitivno impresionirati. Želite li se opuštati udvoje, priuštite si Luisa paket za dvoje u kojem ćete dobiti masažu, kupku, manikuru i pedikuru.

Što dobivate u poklon-paketu:

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate masažu stopala (25 min) ili parcijalnu masažu tijela (20 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate oblog od ljekovitog blata (40 min) ili klasičnu manikuru (50 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Luisa masažni mozaik (80 min) ili Luisa njegu lica (80 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate Luisa aromatični paket (120 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Ponudu možete rezervirati telefonski.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
hotel
lijepa priroda
masaža
panorama
sauna
terasa
Parafinski oblog dlanova ili stopala
ILI cjelodnevna ulaznica u saune i termalni bazen
Vrijedi za 1 osobu
Telefonska rezervacija 3 dana unaprijed

185,00Kn

Oblog od ljekovitog blata (40 min)
ILI masaža leđa, vrata i ramena (20 min)
Vrijedi za 1 osobu
Telefonska rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn

Klasična masaža s dodatkom toplih bilja (50 min)
ILI SPA manikura Luisa (85 min)
Vrijedi za 1 osobu
Telefonska rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn

Masažni mozaik Luisa (80 min)
ILI Bee Sting Facial (60 min) (njega lica s kozmetikom Heaven)
Vrijedi za 1 osobu
Telefonska rezervacija 3 dana unaprijed

989,00Kn

Pretplatite se