Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Wellness Sunrose Wellness Sunrose Wellness Sunrose Wellness Sunrose Wellness Sunrose Wellness Sunrose Wellness Sunrose

Wellness Sunrose 7

130 godina tradicije i iskrenog gostoprimstva u boutique hotelu

U Bohinju nalazi se kultni boutique hotel Sunrose 7 koji je namijenjen samo odraslima. Odvojite vrijeme za opuštanje od svakodnevnog života i priuštite si odmor iz snova u prekrasnoj prirodi podnožja Julijskih Alpa i Nacionalnog parka Triglav. Prepustite se opuštajućem wellnessu ili gurmanskom ugađanju u sjajnom društvu uz njihovo iznimno osoblje.
Triglavska cesta 7, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija
+386 41 77 77 78
Više o ponudi

U zagrljaju sedam vrhova gorenjske ljepote čeka vas prava kulturna baština butik Hotela Sunrose 7 – hotela s najdužom tradicijom u Bohinju. Namijenjen je gostima starijim od 18 godina, a privlači sve željne mira i potpunog opuštanja.

Sunrose 7 je boutique i održiv smještaj bez TV ekrana koji će vas očarati jedinstvenom arhitekturom , bujnom zelenom terasom ispod 130 godina stabla kestena, wellness i pažljivo odabrani detalji u dizajnu i ponudi. Stoga je savršeno skriven u srcu Bohinjske Bistrice i nudi lako polazište za aktivnosti na otvorenom – sa ili bez automobila.

Ambijent hotela je mješavina bogate hotelske povijesti i modernih stilova, gdje se umjesto digitalnih uređaja nalaze knjige i pogled dizajniran da umiri vaš duh. U modernom dijelu hotela sobe imaju prozorske niše dizajnirane za opuštanje uz puno prirodnog svjetla, koje vas pozivaju na istraživanje okoline i stvaranje uspomena koje, poput stijena u planinama, ostaju zauvijek.

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate 2-satni wellness Zlata Vila i čašu pjenušca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Neprocjenjivi doživljaj dobivate 2-satni wellness Zlata Vila i čašu pjenušca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Bogastvo planina, sunca i mora  dobivate 2-satni privatni zakup wellness Zlata Vila. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti: 

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 sata prije masaže
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
hotel
lijepa priroda
parking
restoran
wi-fi
2 sata u wellnessu Zlata Vila
Čaša pjenušca
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija najmanje 3 dana unaprijed

89,99

2 sata u wellnessu Zlata Vila
Čaša pjenušca
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija najmanje 3 dana unaprijed

89,99

2 sata privatnog zakupa wellnessa Zlata Vila
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna rezervacija minimalno 3 dana unaprijed telefonom ili e-mailom

239,99

Pretplatite se