Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Xpoint adrenalinski doživljaji

Pobjegnite u svijet sporta i avanture

Sportska agencija Xpoint već više od 15 godina nudi sportska iskustva u dolini rijeke Soče. Nalaze se u centru Kobarida, gdje će se o vama brinuti tim ponosnih vlasnika zahtjevnih licenci kojima je sigurnost na prvom mjestu. Provedite svoje slobodno vrijeme zabavno, aktivno i adrenalinsko i idite na rafting po smaragdnoj ljepoti Soče, kanjoning, padobranstvo u tandemu ili istražite skrivene kutke prirode kanuima ili biciklima.
Trg svobode 6, 5222 Kobarid, Slovenia
00386 31 605 990
Više o ponudi

X Point je sportska agencija koja već više od 15 godina nudi mnoga sportska iskustva u dolini rijeke Soče. Nalaze se u centru Kobarida, na samo korak od restorana, barova i trgovina. O vama će se brinuti tim ponosnih vlasnika zahtjevnih licenci za spasioce iz divljih voda, kvalificirani piloti paraglajdera koji se vole zabavljati i uživati ​​u životu, ali na prvom mjestu daju sigurnost. Dobre volje im ne nedostaje, svaki od njih predstavlja djelić mozaika cijele ekipe, ali kada obuku neoprensku opremu, pripreme čamce ili padobrane, pravi su profesionalci.
U našoj ponudi možete birati između sljedećih aktivnosti :

Raftingna kojem će ljubitelji vodenih sportova doživjeti brzake smaragdne ljepote Soče u pratnji iskusnog i licenciranog vodiča. Rafting spustovi počinju u njihovoj agenciji u Kobaridu, a na svakom raftingu dobivate neoprensko odijelo – hlače i anorak, kacigu, prsluk za spašavanje i neoprenske cipele. U jednoj splavi može biti 4 do 8 ljudi.

‘Boka rafting spust, koji je njihov najčešći spust, a izvodi se na dionici rijeke Soče između vodopada Boke i Trnova ob Soči. Prvi dio spusta je jednostavniji i taman dugačak za upoznavanje s tehnikom veslanja i manevriranja splavom. Drugi dio je brži i atraktivniji s brzacima i odvija se na dijelu staze za slalom kajaka.

Canyoning , gdje će ljubitelji adrenalina biti dio klizanja na prirodnim toboganima, skakanja u duboke bazene i šetnje prirodnim potocima. Sušec je klanac koji se nudi svima koji se prvi put susreću s ovim sportovima, a ostalima nudi i profesionalne spustove gdje je potrebna dobra tjelesna sprema i osnovno poznavanje korištenja užeta.

Ako imate iskustva s veslanjem i divlja vam voda nije strana, možete iznajmiti kanu i opremu . Jedan kanu je prikladan za dvije do tri osobe. Oni će se pobrinuti za svu potrebnu tehničku opremu i prijevoz.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate cjelodnevni najam bicikla. Ponuda vrijedi za dvije osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate canyoning Sušec, najam bicikla (cijeli dan) i kava / bezalkoholno piće u Cinca Marinca za jednu osobu ILI najam kanua i prijevoz za dvije osobe Vožnja s Lamborghini Huracan i SUV-om.

Korisni savjeti:

  • Rezervacije su potrebne 3 dana unaprijed.
  • Napravite rezervaciju telefonom ili e-poštom.
  • Potrebna je udobna obuća i odgovarajuća sportska oprema.
  • Ne preporučujemo obilan obrok neposredno prije adrenalinskih sportova.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
wi-fi
Cjelodnevni najam bicikla
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

44,99338,98Kn

Canyoning Sušec, najam bicikla (cijeli dan) i kava / bezalkoholno piće u Cinca Marinca za jednu osobu
ILI najam kanua i prijevoz za dvije osobe Vožnja s Lamborghini Huracan i SUV-om
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se