Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

AlpStories

Najbolje iz prirode za vaše tijelo, lice i kosu

AlpStories linija kozmetike spoj je najboljeg od prirode i najsuvremenije tehnologije. Priča AlpStoriesa počinje na sunčanoj strani Alpa gdje se visoke planine okupane suncem i okružene nebeskim plavetnilom prostiru zrakom ispunjenim mirisom svježih biljaka, a zelene livade pune cvijeća pružaju se u nedogled. Ova linija kozmetike uključuje proizvode za njegu lica, tijela i kose zbog kojih ćete se osjećati preporođeno, novo i svježe u svakom trenutku. AlpStories je prirodna ljepota uz koju ćete zablistati!
Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana, Slovenija
003861 620 74 25
Više o ponudi

Prodajno mjesto AlpStoriesa nalazi se u Tehnološkom parku 24, u Ljubljani. AlpStories linija kozmetike uključuje proizvode za njegu lica, tijela i kose. Svi su proizvodi izrađeni bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralnih ulja i silikona. Ova linija prirodne kozmetike spaja najbolje od prirode i tehnologije u 100% prirodne proizvode za potpunu njegu prema tradicionalnoj recepturi nastaloj iz stoljetnog poznavanja iscjeliteljske snage biljaka sa sunčanih Alpa.

U našoj ponudi možete birati paket za njegu kose, paket za osjetljivu kožu ili paket za pomlađivanje. Priuštite svojoj koži, kosi i tijelu tretman koji neće zaboraviti.   

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate paket za prirodnu njegu kose. On uključuje šampon za kosu aloe vera (200 ml) i regenerator za kosu aloe vera (200 ml).
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate paket za osjetljivu kožu. On uključuje gel za čišćenje lica s kaduljom i mentom (200 ml), kalendulinu kremu za osjetljivu kožu (50 ml) i kalendulino ulje s vitaminom E (50 ml).
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate paket za pomlađivanje. On uključuje gel za čišćenje lica s kaduljom i mentom (200 ml), tonik za čišćenje lica s kalendulom i kamilicom (200 ml), H24 kremu za lice s arganom (50 ml) te organsko ulje argana (50 ml).

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
ekološki uzgojeni sastojci
internet-link
parking
Univerzalni komplet za njegu kože sastavljen od 100% ekološkog jojoba ulja i 100% prirodnog gela za čišćenje lica s kaduljom i metvicom (200ml)
Rezervacija 5 dana unaprijed

185.00Kn

Paket za osjetljivu kožu: gel za čišćenje lica s kaduljom i mentom (200 ml), kalendulina krema za osjetljivu kožu (50 ml), kalendulino ulje s vitaminom E (50 ml)
Rezervacija 5 dana unaprijed

299.00Kn

Paket za pomlađivanje: gel za čišćenje lica s kaduljom i mentom (200 ml), tonik za čišćenje lica s kalendulom i kamilicom (200 ml), H24 krema za lice s arganom (50 ml), organsko ulje argana (50 ml)
Rezervacija 5 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se