Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Restoran Zlatni Lug, Požega

Najbolja slavonska hrana i vina u Zlatnom Lugu u Požegi

Restoran Zlatni Lug nalazi se u objektu u Emovačkom Lugu, nedaleko Požege. Ovo prekrasno imanje sadrži ugostiteljske objekte u prekrasnoj netaknutoj prirodi, savršenoj za opuštanje i užitak gostiju. I restoran i vrhunska vinoteka uređeni su u tradicionalnom slavonskom štihu kako bi vaš užitak u gastronomskim specijalitetima i najboljim vinima bio potpun!
Donji Emovci 32, 34000 Požega
034 202 020
Više o ponudi

Smješten u idiličnom slavonskom selu i okružen zelenom ravnicom, restoran Zlatni Lug odiše tradicijom i savršeno je mjesto za odmor daleko od užurbanosti grada. Ambijent restorana pružiti će vam istinski doživljaj Slavonije i njezine višestoljetne tradicije, a široka paleta autohtonih jela i domaćih proizvoda povest će vas na pravu gastro avanturu u kojoj će svako nepce maksimalno uživati. Vođen tradicionalnim okusima zlatne Slavonije, glavni kuhar restorana Zlatni Lug oživljava starinska jela dajući im profinjenu notu, ali istovremeno čuvajući onaj pravi okus „bakine kuhinje“.

Restoran Zlatni Lug pravo je mjesto za sladokusce i ljubitelje vrhunske kuhinje. Prostor je nastao preuređenjem stare štale, zbog čega gosti mogu uživati u jedinstvenom ambijentu. Cigleni podovi, stare grede i posebna zbirka starina čine ovaj prostor savršenim mjestom za uživanje u lokalnim specijalitetima. Osjetite čari života na selu!

Prostor ima kapacitet do 150 sjedećih mjesta, no moguće je i rasprostiranje velikog šatora s dodatnih 300 mjesta. Restoran pruža uslugu organiziranja raznih proslava i svečanosti, od rođendana do vjenčanja, koje se mogu održavati i na imanju u prirodi ili pored bazena.

Među specijalitetima restorana Zlatni Lug izdvajaju se mast od crne slavonske svinje, omlet Zlatnog Luga, odrezak Zlatni Lug, rižoto i juha od podolca, vinogradarski ćevap, razne vrste piletine, krumpir na način kuće i gojtani s marmeladom od mrkve.

U podrumskom prostoru prenoćišta smještena je vrhunska vinoteka koja nudi najbolja vina požeškog i kutjevačkog kraja. U vinoteci možete kušati i suhomesnate proizvode od domaćih crnih svinja te domaći sir – pravi užitak u tradicionalnom slavonskom podrumu!

Zlatni Lug nudi ukusnu hranu i kvalitetna vina u ugodnom ambijentu slavonskoga štiha u netaknutoj prirodi. Uživajte u autentičnom slavonskom doživljaju i tradiciji ovoga jedinstvenog područja!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju slavonskih suhomesnatih proizvoda, domaće rakije i likera. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate meni u 4 slijeda po izboru chefa i bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
klima
lijepa priroda
parking
restoran
terasa
vinski podrum
Degustacija slavonskih suhomesnatih proizvoda
Degustacija domaće rakije i likera
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

185,00Kn24,55

Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

299,00Kn39,68

Meni u 4 slijeda po izboru chefa
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

450,00Kn59,73

Pretplatite se