Guests winner

Restoran Zlatni Lug, Požega

Najbolja slavonska hrana i vina u Zlatnom Lugu u Požegi

Restoran Zlatni Lug nalazi se u objektu u Emovačkom Lugu, nedaleko Požege. Ovo prekrasno imanje sadrži ugostiteljske objekte u prekrasnoj netaknutoj prirodi, savršenoj za opuštanje i užitak gostiju. I restoran i vrhunska vinoteka uređeni su u tradicionalnom slavonskom štihu kako bi vaš užitak u gastronomskim specijalitetima i najboljim vinima bio potpun!
Donji Emovci 32, 34000 Požega
01 4572 288
Više o ponudi

Restoran Zlatni Lug pravo je mjesto za sladokusce i ljubitelje vrhunske kuhinje. Prostor je nastao preuređenjem stare štale, zbog čega gosti mogu uživati u jedinstvenom ambijentu. Cigleni podovi, stare grede i posebna zbirka starina čine ovaj prostor savršenim mjestom za uživanje u lokalnim specijalitetima. Osjetite čari života na selu!

Prostor ima kapacitet do 150 sjedećih mjesta, no moguće je i rasprostiranje velikog šatora s dodatnih 300 mjesta. Restoran pruža uslugu organiziranja raznih proslava i svečanosti, od rođendana do vjenčanja, koje se mogu održavati i na imanju u prirodi ili pored bazena.

Među specijalitetima restorana Zlatni Lug izdvajaju se mast od crne slavonske svinje, omlet Zlatnog Luga, odrezak Zlatni Lug, rižoto i juha od podolca, vinogradarski ćevap, razne vrste piletine, krumpir na način kuće i gojtani s marmeladom od mrkve.

U podrumskom prostoru prenoćišta smještena je vrhunska vinoteka koja nudi najbolja vina požeškog i kutjevačkog kraja. U vinoteci možete kušati i suhomesnate proizvode od domaćih crnih svinja te domaći sir – pravi užitak u tradicionalnom slavonskom podrumu!

Zlatni Lug nudi ukusnu hranu i kvalitetna vina u ugodnom ambijentu slavonskoga štiha u netaknutoj prirodi. Uživajte u autentičnom slavonskom doživljaju i tradiciji ovoga jedinstvenog područja!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju slavonskih suhomesnatih proizvoda, domaće rakije i likera. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate meni u 4 slijeda po izboru chefa i bocu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
klima
lijepa priroda
parking
restoran
terasa
vinski podrum
wi-fi
Degustacija slavonskih suhomesnatih proizvoda
Degustacija domaće rakije i likera
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

185.00Kn

Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

Meni u 4 slijeda po izboru chefa
Boca vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

450.00Kn

Pretplatite se