Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Adrenalinski park Duboka

Top destinacija Parka Prirode Papuk

Elementi adrenalinskog parka Duboka prostiru se na površini od oko 4000 m² u 2 poligona s različitim vježbama (spravama) koje se nalaze između stabala. Kako bi imali adekvatni sadržaj za potrebe svih uzrasta predviđen je poligon s 12 elemenata, dok je drugi s 9 elemenata predviđen za djecu. Posebno je zanimljiva i zip line staza za spuštanje niz sajlu. Dođite i zabavite se uz Adrenalinski park Duboka!
F. Cirakija 21k, 34330, Velika
01 4572 288
Više o ponudi

Svi željni adrenalina i dobre zabave, svakako posjetite Adrenalinski park Duboka, novu top destinaciju Parka prirode Papuk i ispitajte svoju spretnost! Elementi adrenalinskog parka Duboka prostiru se na površini od oko 4000 m² u 2 poligona s različitim vježbama (spravama) koje se nalaze između stabala. Kako bi imali adekvatni sadržaj za potrebe svih uzrasta  predviđen je poligon s 12 elemenata, dok je drugi s 9 elemenata predviđen za djecu. Posebno je zanimljiv zip line, staza za spuštanje niz sajlu. Dođite i zabavite se uz Adrenalinski park Duboka!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate zabavu u Adrenalinskom parku Duboka u trajanju od 120 minuta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate zabavu u Adrenalinskom parku Duboka u trajanju od 120 minuta i najam kanua u Park šumi Jankovac u trajanju od 30 minuta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate zabavu u Adrenalinskom parku Duboka u trajanju od 120 minuta. Ponuda vrijedi za 6 osoba.

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
skupine
Adrenalinski park 120 minuta
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Adrenalinski park 120 minuta
Najam kanua u park šumi Jankovac 30 minuta
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Adrenalinski park 120 minuta
Vrijedi za 6 osoba
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se