Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Zipline Flying Fox XXL

Zakopčajte se i XXL adrenalinska avantura može započeti

Doživite adrenalinski spust po užetu na jednom od najbržih ziplineova na svijetu! Adrenalin, veselje i zabava su zajamčeni. Spust s Flying Foxom nudi osjećaj bestežinskog stanja. Zipline pruža kombinaciju ekstremnih sportova kao što su bungee jumping i paragliding. Na visini od 140 metara letjet ćete kao Superman preko prekrasnih planinskih krajolika i spuštati se pri brzini od oko 130 km/h. Dobrodošli su svi ljubitelji novih izazova!
Hutten 39, A - 5771 Leogang, Avstrija
01/4572-288
Više o ponudi

Flying Fox XXL je zipline, ali ne bilo kakav! Ovo je najduža čelična žica u Europi! Adrenalinski doživljaj nalazi se u općini Leogang u Austriji. Usuđujete li se spustiti po 1,6 km dugačkoj žici? Poklonite sebi ili svojim najdražima ovaj jednokratni poklon!

Cijela je infrastruktura vrlo pametno dizajnirana i svim ljubiteljima novih izazova nudi jedinstveni doživljaj. Tijekom leta doseći ćete brzinu do 130 km/h! Zamislite da letite slobodno, osigurani samo pojasom, u zagrljaju vjetra pri tolikoj brzini! Tijekom leta pogled vam se rasprostire na čudesnu prirodu ispod vas i ne postoji ništa što bi vas ometalo pri uživanju u toj ljepoti iz posve nove perspektive.

Poklon-paketi u kojima možete pronaći zipline Flying Fox XXL odvest će vas na izlet u prirodu, gdje će uživati cijela obitelj. Ova ponuda je idealna za sve koji su oduvijek željeli vidjeti svijet iz ptičje perspektive!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 x Flying Fox XXL standardno letenje, a kao dodatni dar dobit ćete prigodnu kapu.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Prilikom posjeta žici Flying Fox XXL budite primjereno odjeveni i obuveni.
  • Preporučujemo tople i udobne tenisice i odjeću.
  • Prije spusta stavite zaštitnu kacigu i naočale.
djeca
kampiranje
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
1 x Flying Fox XXL standardno letenje
Kapa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

89,99678,03Kn

1 x Flying Fox XXL standardno letenje
1 x GoPro video i kapa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se