Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Smart partner

Zip Line Pazinska Jama

Uživajte u čarima grandioznog ponora

Čarobna Pazinska jama od davnina je plijenila pozornost mnogih, a Vi ćete zasigurno uživati u nezaboravnom, jedinstvenom i savršenom pogledu na ponornicu stotinjak metara ispod nivoa grada, koju tvori dva podzemna jezera. Uživajte u adrenalinskoj zabavi uz zadivljujući pogled na prirodu i čari Pazina. Zabave i uzbuđenja zasigurno Vam neće nedostajati, a nezaboravno iskustvo pamtiti ćete godinama, stoga preporučamo da ga svakako isprobate sami.
Šime Kurelića 4, 52000 Pazin
091/5437-718
Više o ponudi

Sa Zelene terase, ispod Hotela Lovac u Pazinu, kreće Zip line Pazinska Jama. Čudnovata je Pazinska jama od davnina plijenila pozornost mnogih koji su imali prilike vidjeti to jedinstveno djelo prirodnih sila, pa je, kao i Kaštel, nalazimo u radovima brojnih putopisaca (Valvasor, Petronio, Yriarte) a pružila je inspiraciju i piscima poput Julesa Vernea, Vladimira Nazora, Dantea i mnogim drugima.

Pazinska jama podjeljena je u dva dijela. Prva linija omogućuje postizanje brzine od oko 60 – 65 km/h, te se za 10-ak sekundi zaustavljate sa druge strane, u dvorištu Kuće za pisce, gdje vas dočekuje djelatnik Zip linea. Sa istog mjesta kreće druga linija, koja je nešto sporija, te imate dovoljno vremena za uživanje u čarima grandioznog ponora i srednjevjekovnog kaštela na njegovim liticama. Na kraju, slijećete na vidikovac iznad pećine Babina kuća gdje prije 140 godina snimljena fotografija pazinskog Kaštela i Jame, po kojoj je ilustrator Leon Bennet izradio poznatu gravuru, a pojavljuje se i u romanu Julesa Vernea Matijaš Sandorf iz 1882. Ovaj adrenalinski doživljaj zasigurno ćete dugo pamtiti.

Ukoliko želite ponijeti nezaboravno iskustvo sa svog odmora u Istri, tada je Zip Line iznad Pazinske jame točno ono što tražite. To je osjećaj kojeg je teško opisati!

 

Što dobivate u poklon paketu?

 

  • U paketu „Sport i rekreacija“ dobivate 1 x vožnju Zip Line Pazinskom jamom, duljine staze 500 metara. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu „Sport i zabava“ dobivate 1 x vožnju Zip Line Pazina jama, duljine staze 660 metara. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Dodatne upute

 

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Prilikom posjete žice budite primjereno odjeveni i obučeni.
  • Preporučamo tople i udobne tenisice i odjeću.
  • Prije spusta stavite zaštitnu kacigu i naočale.
Bar-lokal
lepa-narava
panorama
parkirišče
terasa
1x vožnja Zip Line Pazinska jama
Duljina staze 500 metara
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi kada je objekt zatvoren
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00kn

1x vožnja Zip Line Pazinska jama
Duljina staze 660 metara
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi kada je objekt zatvoren
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Pretplatite se