Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Smart partner

Zipline Pazinska jama

Uživajte u čarima grandioznog ponora

Čarobna Pazinska jama od davnina je plijenila pozornost mnogih, a vi ćete zasigurno uživati u nezaboravnom, jedinstvenom i savršenom pogledu na ponornicu stotinjak metara ispod razine grada, koju tvore dva podzemna jezera. Uživajte u adrenalinskoj zabavi uz zadivljujući pogled na prirodu i čari Pazina. Zabave i uzbuđenja zasigurno neće nedostajati, a nezaboravno iskustvo pamtit ćete godinama, stoga preporučujemo da ga svakako i sami isprobate.
Šime Kurelića 4, 52000 Pazin
01 4572 288
Više o ponudi

Sa Zelene terase, ispod Hotela Lovac u Pazinu, kreće Zipline Pazinska jama. Čudnovata Pazinska jama od davnina je plijenila pozornost mnogih koji su imali prilike vidjeti to jedinstveno djelo prirodnih sila, pa je, kao i Kaštel, nalazimo u radovima brojnih putopisaca (Valvasor, Petronio, Yriarte), a pružila je inspiraciju i piscima poput Julesa Vernea, Vladimira Nazora, Dantea i mnogih drugih.

Pazinska jama podijeljena je u dva dijela. Prva linija omogućuje postizanje brzine od oko 60 – 65 km/h, a za 10-ak sekundi zaustavljate se s druge strane, u dvorištu Kuće za pisce, gdje vas dočekuje djelatnik Ziplinea. S istog mjesta kreće druga linija, koja je nešto sporija, pa imate dovoljno vremena za uživanje u čarima grandioznog ponora i srednjovjekovnog kaštela na njegovim liticama. Na kraju slijećete na vidikovac iznad pećine Babina kuća gdje je prije 140 godina snimljena fotografija pazinskog Kaštela i Jame, po kojoj je ilustrator Leon Bennet izradio poznatu gravuru, a pojavljuje se i u romanu Julesa Vernea Matijaš Sandorf iz 1882. Ovaj adrenalinski doživljaj zasigurno ćete dugo pamtiti.

Ako sa svoga odmora u Istri želite ponijeti nezaboravno iskustvo, Zipline Pazinska jama točno je ono što tražite. To je osjećaj koji je teško opisati!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate 1 x vožnju Ziplineom Pazinska jama, duljine staze 500 metara. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 1 x vožnju Ziplineom Pazinska jama, duljine staze 660 metara. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Prilikom posjeta žice budite primjereno odjeveni i obučeni.
  • Preporučujemo tople i udobne tenisice i odjeću.
  • Prije spusta stavite zaštitnu kacigu i naočale.
Bar-lokal
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
skupine
terasa
1 x vožnja Ziplineom Pazinska jama
Duljina staze 500 metara
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi kada je objekt zatvoren
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

1 x vožnja Ziplineom Pazinska jama
Duljina staze 660 metara
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi kada je objekt zatvoren
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se