Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Vožnja Ferrarija

Adrenalinski poklon vožnje iz snova

Oduvijek ste se željeli voziti u prestižnom i vrlo brzom autu? Sada možete uživati u vožnji Ferrarijem! Pripremite se na čudesan osjećaj i jedinstveno iskustvo u kojem ćete doživjeti tajnu pogonske snage tih magičnih automobila. Možete birati između vožnje Ferrarijem 458 ili 488 GTB. Poklon je idealan za strastvene ljubitelje automobila, a odlično će poslužiti kao rođendanski poklon ili dar za poslovne partnere.
Više o ponudi

Cijeli život sanjate o vožnji iz snova? Ovaj put je došao red na Vas! Priuštite si nezaboravanu, divlju vožnju Ferrarijem! Na pisti u Milanu očekuje Vas garaža puna različitih modela Ferrarija. Željezni konji od čelika čekaju strastvene vožnje. Prve krugove ćete provesti u društvu profesionalnih vozača, koji će Vas naučiti tajnama divlje vožnje. Zatim ćete za volanom sjediti samo Vi i iskusiti snagu motora, kao nikada prije! 3, 2, 1 kreni!

 

U paketu dobivate vožnju jednim od odabranih modela Ferrarija. U paketu „Adrenalinski doživljaj” dobivate preliminarne sigurnosne i tehničke smjernice, 2 kruga vožnje s instruktorom, a potom 2 kruga kao vozač za volanom Ferrarija 458 ili 488 GTB na stazi u Milanu. Ponuda vrijedi za jednu osobu. U paketu „XXL Extreme” dobivate preliminarne sigurnosne i tehničke smjernice, 2 kruga vožnje kao suvozač uz pratnju instruktora te 3 kruga u krilu Ferrarija 458 ili 488 GTB na stazi u Milanu. Ponuda vrijedi za jednu osobu.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 

  • U paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate tehničke i sigurnosne upute, 2 kruga probe kao suvozač u SUV vozilu te 2 kruga za volanom Ferrarija 458 ili 488 GTB. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu »XXL Extreme« dobivate tehničke i sigurnosne upute, 2 kruga probe kao suvozač u SUV vozilu te 3 kruga za volanom Ferrarija 458 ili 488 GTB. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Dodatne upute

 

  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Zabranjena vožnja pod utjecajem alkohola i droga.
  • Preporučujemo udobnu odjeću i obuću.
  • Za vožnju je potrebno imati valjanu vozačku dozvolu.
  • Prije vožnje, profesionalni vozači upoznat će Vas sa sigurnosti i tehničkim aspektima vožnje.
parking
Tehnički podaci i sigurnosne upute
2 kruga probe kao suvozač u SUV vozilu
2 kruga za volanom Ferrari-a 458 ili 488 GTB
Vrijedi za 1 osobu /Rezervacija 7 dana

599.00Kn

Tehnički podaci i sigurnosne upute
2 kruga probe kao suvozač u SUV vozilu
3 kruga za volanom Ferrari-a 458 ili 488 GTB
Vrijedi za 1 osobu /Rezervacija 7 dana

989.00Kn

Pretplatite se