Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

ORYX Centar za sigurnu vožnju

Pravo mjesto za sve vozače

U ORYX Centru za sigurnu vožnju uz upute vrhunski obrazovanih instruktora usvajate smjernice iz kojih proizlazi sigurno vladanje vozilom. Budite njen dio uz odlično opremljena vozila i naprednu tehnologiju, širok raspon stvarnih i simuliranih prometnih situacija u kojima ćete „brusiti“ svoje vještine, a sve to uz mnogo razumijevanja i dobrog duha. Postanite sigurni, vješti vozači sa suvremenim saznanjima i naprednim vještinama.
S. Radića bb, Mičevec, 10410 V. Gorica
01 6370 000
Više o ponudi

ORYX Centar za sigurnu vožnju djeluje u sklopu ORYX Grupe, članice Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s više od 40 godina iskustva na tržištu. ORYX Centar za sigurnu vožnju prvi je i jedini centar u Hrvatskoj, vrhunski opremljen i specijaliziran za izvođenje treninga sigurne vožnje na posebnim modulima namijenjenim za vježbanje različitih tehnika vožnje. Površina od 80.000 kvadratnih metara s 4 modula omogućuje izvođenje vježbi vožnje na automobilu, motociklu, kamionu ili autobusu te mnoge druge specijalne vježbe u potpuno sigurnom okruženju i na najvišoj razini po uzoru na najmodernije centre za sigurnu vožnju u Europi.

U ORYX Centru za sigurnu vožnju uz upute trenera sigurne vožnje usvajate smjernice iz kojih proizlazi sigurno vladanje vozilom. Simulacijama raznih nepredvidivih i ekstremnih uvjeta u mogućnosti ste učvrstiti svoja znanja i iskušati vozačke vještine, u potpuno sigurnom okruženju, kako biste upoznali granice svoje sposobnosti vožnje, naučili pravilno reagirati u opasnim situacijama te, u konačnici, sigurnije vozili. ORYX Centar za sigurnu vožnju nudi vam treninge sigurne vožnje i treninge EKO vožnje kao dopunski obrazovni program za vozače svih kategorija, s ciljem edukacije vozača i njihovih reakcija u rizičnim situacijama, koje se svakodnevno događaju u prometu. Program obuhvaća simulaciju vožnje u posebnim vremenskim uvjetima (kiša, led, utabani snijeg).  Naučiti ćete kako reagirati u iznenadnim situacijama i saznati kako se ponaša vozilo pri naglom kočenju na suhom asfaltu, skliskoj površini, te na površinama sa različitim koeficijentom prianjanja. Vidjet ćete  kako se vozilo ponaša u kontroliranim uvjetima, pri kočenju s ABS sustavom i bez njega.

Pored naše ponude u  ORYX Autoškoli održavaju se vozački ispiti, dijelom u moderno opremljenim učionicama s interaktivnim softverom te dijelom na pravim cestama. Svako je vozilo opremljeno klimom, servom, ABS sustavom te sa 2 zračna jastuka. Ono što je dodana vrijednost je GPS uređaj koji ujedno  prati svaku minutu i cjelokupan put tvoje vožnje, te evidentira i grafički prikazuje tvoj napredak u praktičnoj nastavi sve do potpune spremnosti za pristup ispitu.

Što dobivate u poklon paketu?

  • U paketu »XXL Extreme« dobivate ORYX poludnevni trening sigurne vožnje i članstvo ORYX asistencije. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Dodatne upute

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Zabranjena vožnja pod utjecajem alkohola i droga.
  • Preporučujemo udobnu odjeću i obuću.
  • Za vožnju je potrebno imati valjanu vozačku dozvolu.
  • Prije vožnje, profesionalni vozači upoznat će Vas sa sigurnosti i tehničkim aspektima vožnje.

 

sportski centar
ORYX poludnevni trening sigurne vožnje
Članstvo ORYX Asistencije
Vrijedi za 1 osobu
Obavezna rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

Pretplatite se