Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Alpacas Hill

Jedinstveno iskustvo sa šarmantnim alpakama

Alpake su mirne, slatke životinje u krdu poznate po svojoj vuni. Brdo Alpaca nudi posjetiteljima priliku da ih upoznaju i iz prve ruke saznaju o ovoj zanimljivoj životinjskoj vrsti. Njihove tri preslatke alpake su inteligentne i brzo se uče i uživaju u društvu ljudi. Prošećite s njima kroz netaknutu prirodu, uživajte u prekrasnom pogledu na prekrasan koruški krajolik i na kraju si priuštite piknik uz domaće delicije.
Strojna 4, 2390 Ravne na Koroškem
051 230 227
Više o ponudi

Alpaka, pripitomljena vrsta južnoameričke deve, elegantna je životinja s dugim nogama i dugim vratom, poznata po svojoj vuni. Procjenjuje se da ih na našem planetu ima oko tri milijuna, od kojih dvije trećine živi u Boliviji, a mnogo u Argentini, Čileu, Ekvadoru i Peruu. Osim u Južnoj Americi, danas se mogu naći u Europi, Australiji i Sjevernoj Americi, gdje se uzgajaju na farmama.

Alpacas Hill također nudi priliku za upoznavanje ovih mirnih, ljupkih krda, gdje možete saznati više o ovoj zanimljivoj životinjskoj vrsti iz prve ruke. Njihove tri slatke alpake su inteligentne i brzo se uče i uživaju u društvu ljudi. Prošećite s njima netaknutom prirodom, uživajte u prekrasnom pogledu na prekrasnu Korušku i na kraju si priuštite piknik s domaćim delicijama.

U našoj ponudi dobivate iskustvo s alpakama koje uključuje kratku prezentaciju , šetnju i piknik s domaćim delicijama za različite brojeve osoba. Priuštite si doživljaj u prirodi u kojem će uživati ​​cijela obitelj!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate iskustvo s alpakama (kratka prezentacija, šetnja i piknik). Ponuda vrijedi za jednu odraslu osobu i jedno dijete.
  • U poklon-paketu Sport i zabava  dobivate iskustvo s alpakama (kratka prezentacija, šetnja i piknik). Ponuda vrijedi za dvije odrasle osobe i jedno dijete.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji  dobivate iskustvo s alpakama (kratka prezentacija, šetnja i piknik). Ponuda vrijedi za četiri odrasle osobe i troje djece.

Korisni savjeti:

  • Potrebne su prethodne rezervacije.
  • Možete izvršiti rezervaciju telefonom ili e-poštom.
  • Preporučamo udobnu odjeću i obuću.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
wi-fi
Druženje s alpakama i poklon
Rezanje, sok / vino
Odnosi se na 1 odraslu osobu

29,99225,96Kn

Iskustvo alpake (kratka prezentacija, šetnja i piknik)
Odnosi se na 2 odrasle osobe i 1 dijete
Potrebne su prethodne rezervacije

44,99338,98Kn

Iskustvo alpake (kratka prezentacija, šetnja i piknik)
Odnosi se na 4 odrasle osobe i 3 djece
Potrebne su prethodne rezervacije

89,99678,03Kn

Pretplatite se