Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Kuća Kranjc

Savršeni odmor za ljubitelje prirode i sporta

Kuća Kranjc smještena je u živopisnom selu Sivno u neposrednoj blizini Kobarida i rijeke Soče. Nudi dva prostrana apartmana s odabranim namještajem, stapajući starinsko i moderno. Dojam domaćinstva daju i prozori prekriveni zavjesama s uvoznom idrijskom čipkom, kroz koje se mogu vidjeti moćne planine Krn i Matajur. Kuća Kranjc dom je parovima i obiteljima, posebno ljubiteljima prirode i sporta, a ljubitelji povijesti i kulturne baštine doći će na svoje.
Svino 3, 5222 Kobarid, Slovenija
+386 31 311 660
Više o ponudi

U selu Svino nedaleko Kobarida i rijeke Soče u podnožju Matajurja nalazi se kuća Kranjc. Stoji u živopisnom, ali mirnom seoskom središtu, okružen seoskim kućicama tipičnim za gornji kraj Soče. Kuća Kranjc sastoji se od dva prostrana apartmana, manji je namijenjen za dvije osobe, a veći za šest osoba. Prostiru se na dvije etaže, u donjem dijelu su dnevne sobe, a u gornjim sobe s kupaonicama. Interijer je bogat odabranim namještajem za koji smatramo da je isprepleten starinskim i modernim elementima. Dojam domaćinstva daju i prozori, prekriveni zavjesama s uvoznom idrijskom čipkom, kroz koje se mogu vidjeti moćne planine Krn i Matajur. Dnevni prostor nudi blagovaonicu, kauč i televizor te kuhinju s tosterom za kruh i aparatom za kavu. Gosti mogu pijuckati na balkonu s pogledom na obnovljenu gotičku crkvu sv. Andrej. Na raspolaganju su vam papuče i posteljina te besplatno privatno parkiralište.

Kuća Kranjc bit će mjesto parova i obitelji, zaljubljenika u prirodu i sport jer vlasnik može na vaš zahtjev organizirati brojne aktivnosti na otvorenom. Selo Svino nalazi se u blizini mjesta pogodnih za planinarenje, biciklizam ribolov. Gosti mogu uživati ​​u ribolovu s lokalnim ribičem ili u lovu s lokalnim lovcima i oplemeniti zdravlje apiterapijom kod pčelara Silva. Kružna biciklistička staza uz ugao Breginje vodi vas i pored sela, pa je također i odlično polazište za bicikliste koji mogu unajmiti bicikle upravo u smještaju. Ljubitelji povijesti također će doći na svoje. Posjetom mnogim muzejima i spomenicima kulture lokalnih krajeva upoznat ćete se sa zanimljivim svijetom slovenske vojne povijesti.

U našim paketima možete dobiti jedno ili dva noćenja za dvije ili četiri osobe. Savršeno za opuštajući odmor u zagrljaju prirode u paru ili s obitelji.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate jedno noćenje i najam bicikla. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

Korisni savjeti:

  • Potrebna je rezervacija 10 dana unaprijed
  • Ponuda ne vrijedi u srpnju i kolovozu, osim uz nadoplatu
  • Rezervaciju je moguće napraviti preko telefona ili putem e-maila.
apartmani
biciklistička-staza
lijepa priroda
panorama
prenoćište
romantično
1 x noćenje
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 10 dana unaprijed
Ponuda ne vrijedi u srpnju i kolovozu, osim uz nadoplatu

89,99678,03Kn

1 x noćenja + najam bicikla
Vrijedi za 4 osobe
Potrebna rezervacija 10 dana unaprijed
Ponuda ne vrijedi u srpnju i kolovozu, osim uz nadoplatu

144,991.092,43Kn

Pretplatite se