Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Abriana Heritage Hotel Abriana Heritage Hotel

Arbiana Heritage Hotel

Prenoćite u luksuznom hotelu na Rabu

U srcu povijesnog grada Raba, smještenog tik uz stare gradskih zidine i samo nekoliko koraka od obale Jadranskog mora, nalazi se izuzetni Arbiana Heritage Hotel. Ovaj čarobni kutak pruža idealan bijeg za one koji žude za privatnošću i opuštanjem, ali istovremeno traže besprijekornu uslugu i gostoljubivost. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj lokaciji, ovaj hotel nudi savršeno iskustvo otoka Raba i cijele regije, jer iz svake prostrane sobe ove prekrasne mediteranske vile od kamena pruža se pogled na neku od posebnosti koje su postale simboli ovog otoka - slikovitu luku, kristalno plavo more, zvonike grada Raba, bujni mediteranski vrtovi ili uske kamene ulice starog grada. S 30 elegantno uređenih soba i apartmana, Arbiana Heritage Hotel nudi brojne sadržaje za svoje goste, uključujući vanjski bazen s prostranim sunčalištem, privatno parkiralište, ugledni vinski bar "G9" i restoran s vrhunskom kuhinjom po imenu "Agatini vrtovi". Također, tu je i mogućnost opuštajućih masaža pod hladovinom baldahina pored bazena, uz serviranje domaćih sireva od strane ljubaznog osoblja u vinoteci. Sve to događa se u izuzetno intimnom i tišem okruženju, svega nekoliko minuta hoda od živopisne povijesne jezgre grada.
Obala Kralja Petra Krešimira IV., 12 51280 Rab, Hrvatska
+385 51 775 900
Više o ponudi

Na jednom od najljepših jadranskih otoka, Rabu, smjestio se luksuzni Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotel. Ova oaza mira idealno je mjesto za one koji traže savršen omjer vrhunske kvalitetne usluge i kulturnog gostoprimstva prožetog otmjenim interijerom i raskošnim okolišem. Hotel je smješten na samo par koraka od mora, okružen mediteranskim parkom u starom gradu Rabu koji očarava svojom tisućljetnom poviješću.

Trideset elegantno i šarmantno uređenih soba i apartmana razlikuje se svojim različitim oblicima, dekorom interijera ekskluzivnim materijalima i vlastitom jedinstvenošću. Naša vrata otvorena su i za Vaše ljubimce pa ih slobodno povedite s Vama na odmor.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja u dvokrevetnoj standard sobi s buffet doručkom. Osigurani su ogrtači i papuče. Moguće je korištenje vanjskog bazena, a besplatni su: Wi-Fi, vanjsko parkiralište i ležaljke uz bazen (prema raspoloživosti). Nadoplaćuje se dodatna konzumacija pića i hrane. Postoji mogućnost kasnije odjave na dan odlaska sukladno raspoloživosti. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Bogatstvo planina, sunca i mora dobivate dva noćenja u dvokrevetnoj standard sobi s buffet doručkom. Osigurani su ogrtači i papuče. Moguće je korištenje vanjskog bazena, a besplatni su: Wi-Fi, vanjsko parkiralište i ležaljke uz bazen (prema raspoloživosti). Nadoplaćuje se dodatna konzumacija pića i hrane. Postoji mogućnost kasnije odjave na dan odlaska sukladno raspoloživosti. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda vrijedi od 28.03.-17.05. & 01.10.-02.11.2024.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 radna dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.

Napomena:

  • Paketi se mogu spajati.
  • Paket se smatra iskorištenim ukoliko se rezervacija otkaže unutar 4 dana prije dolaska.
  • Turistička pristojba – 1,90EUR po osobi i noćenju.
  • Doplata za Deluxe sobu s balkonom i pogledom na more : 10EUR po osobi i danu.
  • Kućni ljubimci (mali psi do 10 kg) 20EUR po ljubimcu po noćenju.
internet-link
klima
parking
restoran
vanjski bazen
wi-fi
2x noćenje u dvokrevetnoj standard sobi za 2 osobe (max 2 osobe u sobi)
2x bogati buffet doručak
1x piće dobrodošlice servirano prilikom dolaska u hotel
Ogrtači i papuče
Korištenje vanjskog bazena (sezonski)
Besplatne ležaljke uz bazen (prema raspoloživosti)
Besplatno vanjsko parkiralište
Ponuda vrijedi za 28.03.-17.05. & 01.10.-02.11.2024.
Rezervacija 4 radna dana unaprijed

239,99

2x noćenje u dvokrevetnoj standard sobi za 2 osobe (max 2 osobe u sobi)
2x bogati buffet doručak
1x piće dobrodošlice servirano prilikom dolaska u hotel
Ogrtači i papuče
Korištenje vanjskog bazena (sezonski)
Besplatne ležaljke uz bazen (prema raspoloživosti)
Besplatno vanjsko parkiralište
Ponuda vrijedi za 28.03.-17.05. & 01.10.-02.11.2024.
Rezervacija 4 radna dana unaprijed

239,99

Pretplatite se