Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Guests winner

Art Bottega - Pineli & Vino

Prvi hrvatski wine and paint studio

Slikarska zabava koja ne zahtijeva prethodno iskustvo u slikanju! Probudite dijete u sebi i uživajte u lijepoj, nadasve opuštenoj večeri! Sva potrebna oprema je osigurana kao i fino domaće vino kojeg možete konzumirati koliko vi želite. Profesionalni voditelji će vas provesti korak po korak do vašeg vlastitog remek djela!
Palmotićeva ul. 64a, 10000, Zagreb, Hrvatska
+385 97 644 8772
Više o ponudi

Art Bottega je mjesto gdje se večeri baziraju prvenstveno na druženju uz ispijanje vina na nov i kreativan način. Prethodno iskustvo u slikanju nije potrebno, dovoljno je samo da ste otvorena osoba ka novim iskustvima!

Art Bottega je svoj rad započela u Splitu 2018. godine dok se danas večeri odvijaju u dva studija u Splitu i Zagrebu. Ova skupina mladih akademskih umjetnika provest će vas kroz ovo zabavno iskustvo i probuditi umjetnika u vama u našem prekrasnom studiju u Dioklecijanovoj palači u Splitu ili umjetničkoj galeriji studija u Zagrebu. Voditelji su komunikativne i otvorene osobe koje znaju animirati druge i pomoći im da u zadanom vremenskom roku ostvare svoje prvo umjetničko djelo.

Za svaku večer pripremljene su različite teme koje ćete vi ostvariti. Sve što trebate ponijeti je dobra volju i vedar duh, uz neograničeno vino, dobru glazbu i vodstvo, dobra zabava je zagarantirana. Najbolje od svega je što svoj rad na kraju nosite sa sobom, kao uspomenu na jedinstveno iskustvo i zabavu koju ste imali kod nas.

U ponudi naših paketa možete pronaći druženje u skupinama od 3 ili 5 osoba. Koju god opciju odaberete, uživajte u večeri dobrog društva, slikanja i finog domaćeg vina.

Povedite svoje prijatelje i zabavite se s nama na jednoj od naših lokacija!

Napomena:
Bonove je moguće iskoristiti na obje adrese u Splitu (Bajamontijeva ul. 4, 21000, Split) i Zagrebu (Palmotićeva 64a, 10 000, Zagreb).

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 2h i 30 min organiziranog druženja, stručno vodstvo profesionalnih slikara, svu potrebnu opremu i neograničeno kvalitetno hrvatsko vino. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 2h i 30 min organiziranog druženja, stručno vodstvo profesionalnih slikara, svu potrebnu opremu i neograničeno kvalitetno hrvatsko vino. Ponuda vrijedi za 5 osoba.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 5 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili mailom.
animacija
klima
parking
skupine
vinska karta
wi-fi
2h i 30 minuta organiziranog druženja
Stručno vodstvo profesionalnih slikara i sva potreba oprema
Neograničeno kvalitetno hrvatsko vino
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

89,99

2h i 30 minuta organiziranog druženja
Stručno vodstvo profesionalnih slikara i sva potreba oprema
Neograničeno kvalitetno hrvatsko vino
Vrijedi za 5 osoba
Rezervacija 5 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se