Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Guests winner

Art Bottega - Pineli & Vino

Prvi hrvatski wine and paint studio

Slikarska zabava koja ne zahtijeva prethodno iskustvo u slikanju! Probudite dijete u sebi i uživajte u lijepoj, nadasve opuštenoj večeri! Sva potrebna oprema je osigurana kao i fino domaće vino kojeg možete konzumirati koliko vi želite. Profesionalni voditelji će vas provesti korak po korak do vašeg vlastitog remek djela!
Palmotićeva ul. 64a, 10000, Zagreb, Hrvatska
097 644 8772
Više o ponudi

Art Bottega je mjesto gdje se večeri baziraju prvenstveno na druženju uz ispijanje vina na nov i kreativan način. Prethodno iskustvo u slikanju nije potrebno, dovoljno je samo da ste otvorena osoba ka novim iskustvima!

Art Bottega je svoj rad započela u Splitu 2018. godine dok se danas večeri odvijaju u dva studija u Splitu i Zagrebu. Ova skupina mladih akademskih umjetnika provest će vas kroz ovo zabavno iskustvo i probuditi umjetnika u vama u našem prekrasnom studiju u Dioklecijanovoj palači u Splitu ili umjetničkoj galeriji studija u Zagrebu. Voditelji su komunikativne i otvorene osobe koje znaju animirati druge i pomoći im da u zadanom vremenskom roku ostvare svoje prvo umjetničko djelo.

Za svaku večer pripremljene su različite teme koje ćete vi ostvariti. Sve što trebate ponijeti je dobra volju i vedar duh, uz neograničeno vino, dobru glazbu i vodstvo, dobra zabava je zagarantirana. Najbolje od svega je što svoj rad na kraju nosite sa sobom, kao uspomenu na jedinstveno iskustvo i zabavu koju ste imali kod nas.

U ponudi naših paketa možete pronaći druženje u skupinama od 3 ili 5 osoba. Koju god opciju odaberete, uživajte u večeri dobrog društva, slikanja i finog domaćeg vina.

Povedite svoje prijatelje i zabavite se s nama na jednoj od naših lokacija!

Napomena:
Bonove je moguće iskoristiti na obje adrese u Splitu (Bajamontijeva ul. 4, 21000, Split) i Zagrebu (Palmotićeva 64a, 10 000, Zagreb).

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 2h i 30 min organiziranog druženja, stručno vodstvo profesionalnih slikara, svu potrebnu opremu i neograničeno kvalitetno hrvatsko vino. Ponuda vrijedi za 3 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 2h i 30 min organiziranog druženja, stručno vodstvo profesionalnih slikara, svu potrebnu opremu i neograničeno kvalitetno hrvatsko vino. Ponuda vrijedi za 5 osoba.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 5 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili mailom.
animacija
klima
parking
skupine
vinska karta
wi-fi
2h i 30 minuta organiziranog druženja
Stručno vodstvo profesionalnih slikara i sva potreba oprema
Neograničeno kvalitetno hrvatsko vino
Vrijedi za 3 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

89,99678,03Kn

2h i 30 minuta organiziranog druženja
Stručno vodstvo profesionalnih slikara i sva potreba oprema
Neograničeno kvalitetno hrvatsko vino
Vrijedi za 5 osoba
Rezervacija 5 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se