Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Bungalovi Terme Ptuj

Opustite se usred zelene oaze

Usred zelene oaze Termi Ptuj nalaze se lijepi bungalovi. Kompleks mini bungalova uključuje 20 soba koje gostima pružaju svu udobnost hotelske sobe jer su opremljene prema hotelskim standardima. Bungalovi su udaljeni oko 200 metara od termalnog parka Terme Ptuj. Gosti bungalova tako su daleko od užurbanosti termalnog parka i istovremeno na dohvat ruke da u svega par minuta možete uroniti u svijet vodenih užitaka ili prepustiti toplom zagrljaju sauna.
Pot v toplice 9, 2250 Ptuj
+386 02 749 41 00
Više o ponudi

Terme Ptuj nude vam kvalitetan odmor u malom bungalovu usred zelene oaze. Imaju 20 soba koje gostima pružaju svu udobnost hotelske sobe jer su opremljene prema hotelskim standardima. Ptuj je poznat kao jedan od najstarijih gradova u Sloveniji. Nakon opuštanja u toplicama, prepustite se svemu što Ptuj može ponuditi. Prošećite rijekom Dravom ili se popnite na Ptujski dvorac iz kojeg se pruža prekrasan pogled na grad i rijeku Dravu.

U našem paketu dobit ćete noćenje s doručkom i besplatan pristup bazenima i saunama termalnog parka. Opustite se i razmazite svoje tijelo i um. Provedite nezaboravan odmor s prijateljima ili obitelji.

Osim naše ponude, okolica nudi i razne biciklističke izlete, pješačke staze. Na Ptujskom jezeru možete isprobati kanuing, skijanje na vodi, jedrenje…

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje i doručak + ulaz u bazene i saune termalnog parka (2x dnevno) + popust na ulaz u hotelski svijet sauna Flavia  + cjelodnevno kupanje na dan odlaska + animacijski program. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.

 

animacija
lijepa priroda
plivanje
sauna
unutarnji bazen
vanjski bazen
Noćenje i doručak
Ulaz u bazene i saune termalnog parka (2x dnevno) + popust na ulaz u hotelski svijet sauni Flavia + cjelodnevno kupanje na dan odlaska + animacijski program
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 2 dana prije

144,991.092,43Kn

Pretplatite se