Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Domaćinstvo Ražman

Istarska kuća s osobnim smještajem i tradicionalnim restoranom

Domaćinstvo Ražman obiteljsko a je farma na području Kopra, a nudi tradicionalna istarska jela, fina vina vlastite proizvodnje i sobe za noćenja. Prostor je savršen za izletnike i bicikliste jer je okolica prepuna prirodnih znamenitosti, šumskih staza i lokalnih, manje prometnih cesta koje često nude jedinstvene poglede.
Gračišče 1, 6272 Gračišče, Slovenija
+386 05 657 20 03
Više o ponudi

Domaćinstvo Ražman nalazi se u zaleđu Kopra, točnije u selu Gračišče. Obiteljska je farma na podrućju Kopra koja postoji od 1962. godine, a nudi tradicionalna istarska jela, fina vina vlastite proizvodnje i sobe za noćenje. Obitelj također nudi posjet vinskom podrumu uz degustaciju vina, ručak ili večeru uz vinsku pratnju, kao i noćenje uz doručak.

Okolica nudi brojne mogućnosti za planinarenje jer je prepuna prirodnih i kulturnih znamenitosti i brojnih lokalnih cesta koje su manje prometne i savršene za bicikliste koji žele prekrasan pogled. Najbliže znamenitosti su, na primjer, Hrastovlje, krški rub, Lačna (brdo iznad sela s vidikovcem), Sv. Kvirik, “Istarska ušesa“, prirodni most, Socerb, Zanigrad, Buzet, Hum, Motovun i mnogi drugi. Gračišče je udaljeno 15 minuta od Kopra i 20 minuta od Trsta.

U našim paketima možete birati između različitog broja noćenja za različit broj osoba. Ljubitelji vina bit će oduševljeni ponudom koja uključuje degustaciju vina u podrumu.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s doručkom i degustaciju vina za 2 osobe ILI jednodnevni najam apartmana za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom i degustacijom vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervacija potrebna 3 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Rezervacija nije moguća između 15. siječnja i 15. veljače.
apartmani
biciklistička-staza
lijepa priroda
restoran
wi-fi
1 x noćenje s doručkom i degustacija vina za 2 osobe
ILI jednodnevni najam apartmana za 4 osobe
Rezervacija potrebna 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

2 x noćenja s doručkom i degustacijom vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija potrebna 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se