Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Vina Poljšak

Otkrijte čari ukusnog vina po uzoru na Napoleona

Na domaćinstvu Poljšak nalazi se vinova loza koja raste i uspijeva više od dvjesto godina. Sunčani vinogradi i visoke temperature pružaju idealne uvjete za sazrijevanje. Davajući savršene okuse vina ovo domaćinstvo pružiti će vam neponovljivi doživljaj kojemu ćete se uvijek željeti iznova vraćati. Kušajte sauvignon, muškat, te ostale sorte vina koje će vas oduševiti. Uživajte u dobrom vinu i u čarobnom pogledu na cijelu dolinu Vipavu.
Gradišče pri Vipavi 39a, 5271 Vipava
05 36 65 359
Više o ponudi

Imanje Poljšak sadrži 4 hektara vinove loze koja uspijeva već više od dva stoljeća. Sunčani vinogradi i visoke temperature pružaju idealne uvjete za dozrijevanje grožđa. Na brdu, iznad voćnjaka s trešnjama nalazi se vinograd s pogledom na staru kuću obitelji Poljšak, ispred koje stoje dva moćna kestena. U vrijeme Napoleon, čak su i Francuzi ispijali  njihovo vino, a u staroj kući nalazila se pisarnica francuskog činovnika. Članovi su udruge Konzorcij Zelen, čiji članovi kontinuirano održavaju i podižu kvalitetu vina. Dobitnici su zlatne nagrade za Cabernet Sauvignon u Finger Lakes internacionalnom natjecanju vina 2015 u New Yorku.

Degustirajte vrhunska bijela i crna vina. Od bijelih vina ondje se nalaze sauvignon, slatki muškat i druge autohtone sorte,a od crnih vina uzgajaju cabernet sauvignon i merlot.

Na imanju Poljšak uživajte u pogledu na beskrajnu Vipavsku dolinu,a u blizini farme, u stijenama Gradiške nalazi se poznato penjalište idealno za slobodno penjanje.

 

Što dobivate poklon paketu?

 

  • U paketu „Avantura okusa“ dobivate 2 x 5 čaša (bijelog i crvenog) + užina (šinka i sir). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Dodatne upute

 

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 1dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite na postojanje eventualnih alergija.
lepa-narava
panorama
vinska karta
vinska-klet
2x 5 čaša (bijelog i crvenog) + užina (šunka i sir)
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna rezervacija 1 dan unaprijed

185.00kn

Pretplatite se