Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Vina Poljšak

Otkrijte čari ukusnog vina po uzoru na Napoleona

Na domaćinstvu Poljšak nalazi se vinova loza koja raste i uspijeva više od dvjesto godina. Sunčani vinogradi i visoke temperature pružaju idealne uvjete za sazrijevanje. Davajući savršene okuse vina, ovo domaćinstvo pružit će vam neponovljivi doživljaj kojemu ćete se uvijek željeti iznova vraćati. Kušajte sauvignon, muškat te ostale sorte vina koje će vas oduševiti. Uživajte u dobrom vinu i čarobnom pogledu na cijelu dolinu Vipavu!
Gradišče pri Vipavi 39a, 5271 Vipava
05 36 65 359
Više o ponudi

Imanje Poljšak sadrži 4 hektara vinove loze koja uspijeva već više od dva stoljeća. Sunčani vinogradi i visoke temperature pružaju idealne uvjete za dozrijevanje grožđa. Na brdu, iznad voćnjaka s trešnjama, nalazi se vinograd s pogledom na staru kuću obitelji Poljšak, ispred koje stoje dva moćna kestena. U vrijeme Napoleona čak su i Francuzi ispijali njihovo vino, a u staroj kući nalazila se pisarnica francuskog činovnika. Članovi su udruge Konzorcij Zelen, čiji članovi kontinuirano održavaju i podižu kvalitetu vina. Dobitnici su zlatne nagrade za cabernet sauvignon u Finger Lakes internacionalnom natjecanju vina 2015. u New Yorku.

Degustirajte vrhunska bijela i crna vina. Od bijelih vina u ponudi su sauvignon, slatki muškat i druge autohtone sorte, a od crnih vina uzgajaju cabernet sauvignon i merlot.

Na imanju Poljšak uživajte u pogledu na beskrajnu Vipavsku dolinu, a u blizini farme, u stijenama Gradiške, nalazi se poznato penjalište idealno za slobodno penjanje.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate 2 x 5 čaša (bijelog i crvenog) + užinu (šunka i sir). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate 4 x 4 čaša (bijelog i crvenog) + užinu (šunka i sir). Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate 4 x 4 čaša (bijelog i crvenog) + užinu (šunka i sir). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate 4 x 4 čaša (bijelog i crvenog) + užinu (šunka i sir). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
lijepa priroda
panorama
vinska karta
vinska-klet
2 x 5 čaša (bijelog i crvenog) vina+ užina (šunka i sir)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

185.00Kn

4 x 4 čaše (bijelog i crvenog) vina + tanjur pršuta i sira
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

299.00Kn

4x 4 čaše (bijelog i crvenog) vino + tanjur pršuta i sira + 2 boce vina
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

450.00Kn

4x 4 čaše (bijelog i crvenog) vino + tanjur pršuta i sira + 4 boce vina
Vrijedi za 4 osobe
Potrebna 1 dan unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se