Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Restoran Villa Annette, Rabac

Originalni recepti uz prekrasan pogled na plavo more

U tišini stoljetnih maslina, s njegovanim okolišem punim mediteranskog bilja, smjestio se vrt s restoranom u sklopu hotela. Opustite se uz kombinaciju modernog dizajna, pogleda na more koji ostavlja bez daha te šarmantnog osoblja s odličnim znanjem gastronomije u jednom od najboljih boutique hotela u Hrvatskoj. U restoranu Villa Annette vrijeme se zaustavlja i brige rasplinjuju, a savršeno opuštanje osigurava užitak svih osjetila.
Raška ul. 19, 52221 Rabac
052 884 222
Više o ponudi

Sve ono što gost očekuje – ugodnu dobrodošlicu, uslužnost i profesionalnost osoblja, obiteljsko okruženje, tradiciju, specifične mirise i delicije Istre – dovelo je hotel Villa Annette do renomirane pozicije u turizmu na istočnoj obali Istre. Po mišljenju većine vinskih kritičara i stručnjaka, istarska vina spadaju u sam vrh hrvatskih vina. Ako ste poznavatelj ili samo ljubitelj vina, pozivamo vas da kušate ponajbolja istarska vina u autentičnim vinarijama Istre, u kombinaciji s tradicionalnim jelima pripravljenima u restoranima na atraktivnim lokacijama te naučite ponešto o povijesti, običajima i hrani u idiličnoj atmosferi Istarskog poluotoka. U samom restoranu nalazi se i enoteka s preko 120 vrsta vina, a njihovi sommelieri preporučit će vam vina koja se sljubljuju s jelom. Birajte između menija od 3 ili 5 sljedova hrane u restoranu koji njeguje originalne recepte koji se baziraju na istarskim plodovima (gljivama iz labinskih šuma, tartufima iz Čepićkog polja, bundevama, divljim šparogama, kestenima), kao i mediteranskom bilju (ružmarinu, kadulji, lovoru) te svježoj ribi, rakovima i školjkama.

Brojka četiri je specifična brojka ovoga hotela, ne samo zbog prepoznatljive kreativne i mediteranske izvorne hrane te prostranih, udobnih, luksuznih i funkcionalnih smještajnih jedinica. Broj četiri vezuje se uz Villu Annette zbog godine 2004. kao godine otvorenja i kategorije od četiri zvjezdice, kao i činjenice da je ovo jedan od četiri najbolja hotela na istarskom poluotoku.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju 4 sorte vina VA SELECTION. Degustacija praćena platom domaćih proizvoda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice, 1 x večeru od 3 slijeda i meni iznenađenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate 1 x večeru od 5 sljedova, meni iznenađenja te čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Sve pakete potrebno je telefonski rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
Bar-lokal
djeca
klima
panorama
prenoćište
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
Degustacija 4 sorte ulja VA SELECTION
Degustacija praćena platom domaćih proizvoda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185,00Kn24,55

Piće dobrodošlice
Večera od 3 slijeda po izboru Chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn39,68

Večera od 5 sljedova po izboru Chefa
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn79,50

Pretplatite se