Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac Restoran Villa Annette, Rabac
Premium partner

Restoran Villa Annette, Rabac

Originalni recepti uz prekrasan pogled na plavo more

U tišini stoljetnih maslina, s njegovanim okolišem punim mediteranskog bilja, smjestio se vrt s restoranom u sklopu hotela. Opustite se uz kombinaciju modernog dizajna, pogleda na more koji ostavlja bez daha te šarmantnog osoblja s odličnim znanjem gastronomije u jednom od najboljih boutique hotela u Hrvatskoj. U restoranu Villa Annette vrijeme se zaustavlja i brige rasplinjuju, a savršeno opuštanje osigurava užitak svih osjetila.
Raška ul. 19, 52221 Rabac
052 884 222
Više o ponudi

Sve ono što gost očekuje – ugodnu dobrodošlicu, uslužnost i profesionalnost osoblja, obiteljsko okruženje, tradiciju, specifične mirise i delicije Istre – dovelo je hotel Villa Annette do renomirane pozicije u turizmu na istočnoj obali Istre. Po mišljenju većine vinskih kritičara i stručnjaka, istarska vina spadaju u sam vrh hrvatskih vina. Ako ste poznavatelj ili samo ljubitelj vina, pozivamo vas da kušate ponajbolja istarska vina u autentičnim vinarijama Istre, u kombinaciji s tradicionalnim jelima pripravljenima u restoranima na atraktivnim lokacijama te naučite ponešto o povijesti, običajima i hrani u idiličnoj atmosferi Istarskog poluotoka. U samom restoranu nalazi se i enoteka s preko 120 vrsta vina, a njihovi sommelieri preporučit će vam vina koja se sljubljuju s jelom. Birajte između menija od 3 ili 5 sljedova hrane u restoranu koji njeguje originalne recepte koji se baziraju na istarskim plodovima (gljivama iz labinskih šuma, tartufima iz Čepićkog polja, bundevama, divljim šparogama, kestenima), kao i mediteranskom bilju (ružmarinu, kadulji, lovoru) te svježoj ribi, rakovima i školjkama.

Brojka četiri je specifična brojka ovoga hotela, ne samo zbog prepoznatljive kreativne i mediteranske izvorne hrane te prostranih, udobnih, luksuznih i funkcionalnih smještajnih jedinica. Broj četiri vezuje se uz Villu Annette zbog godine 2004. kao godine otvorenja i kategorije od četiri zvjezdice, kao i činjenice da je ovo jedan od četiri najbolja hotela na istarskom poluotoku.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju 4 sorte vina VA SELECTION. Degustacija praćena platom domaćih proizvoda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice, 1 x večeru od 3 slijeda i meni iznenađenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate 1 x večeru od 5 sljedova, meni iznenađenja te čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci dobivate piće dobrodošlice, 1 x večeru od 3 slijeda i meni iznenađenja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji dobivate 1 x večeru od 5 sljedova, meni iznenađenja te čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Sve pakete potrebno je telefonski rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
Bar-lokal
djeca
klima
panorama
prenoćište
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
Degustacija 4 sorte ulja VA SELECTION
Degustacija praćena platom domaćih proizvoda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Piće dobrodošlice
Večera od 3 slijeda po izboru Chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Piće dobrodošlice
Večera od 3 slijeda po izboru Chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Večera od 5 sljedova po izboru Chefa
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se