Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Restoran Lovenjak, Murska Sobota

Kušajte specijalitete u idiličnom ambijentu

Lovenjakov dvor, u klasičnom stilu Panonske doline, pruža jedinstven doživljaj u Prekmurskim ravnicama. Sobe su namještene u tipičnom stilu Prekmurja, gdje možete provesti prekrasne trenutke istinske prisnosti u društvu. Izvrsna hrana i prekmurska gostoljubivost najbolji su recept za opuštanje. U ljetnim mjesecima u zelenom vrtu organiziraju se ugodne večeri uz riblja jela i glazbu, a među bogatom ponudom zasigurno ćete naći jela koja biste željeli isprobati!
Polana 40, 9000 Murska Sobota, Slovenija
+386 2 5252 158
Više o ponudi

Prekmurska kuća stara je 170 godina. Najprije je to bila gostionica Šiftarjeva s domaćom hranom i dobrim vinom. Gostioničaru Francu Lovenjaku najveća je ljubav bilo vinogradarstvo, koju je prenio na svoju kćer Fridu, a ona je preuzela vodstvo nad gostionicom i zajedno sa suprugom uvela niz inovacija. Kontinuiranim razvojem i modernizacijom gostionice sada su u ponudi jela od svježe morske ribe i plodova mora. Restoran Lovenjak predstavlja bezbroj prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti s izvrsnom kuhinjom i hranom. Restoran ćete prepoznati po dimnjaku na kojem se već 70 godina nalazi veliko gnijezdo, kojem se iz godine u godinu vraćaju rode. Klasični stil Panonske doline vodi vas na jedinstveno iskustvo prekmurskih ravnica. Obnovljeni restoran sada je zelena oaza mira s izvrsnom hranom i pićem, a brojnim inovacijama i svježinom nastavlja tradiciju ribljih specijaliteta iz Prekmurja.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između menija u 3 ili 5 sljedova. Plodovi mora dočaravaju morsku sredinu usred prekmurske ravnine, a prekmurski specijaliteti vraćaju vas natrag u vrijeme naših baka. Na jelovniku se nalaze razna jela iz europske i međunarodne kuhinje koja priprema obučeni vrsni kuhar.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni u 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni u 5 sljedova + aperitiv ili čašu vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
    • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
Bar-lokal
glazba uživo
klima
lijepa priroda
parking
restoran
terasa
vinska karta
Meni u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed, telefonom

44,99338,98Kn

Meni u 5 sljedova + aperitiv ili čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed, telefonom

89,99678,03Kn

Pretplatite se