Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Klub Salsa Libre Academia

Popravite kvalitetu života

Ako želite razumjeti ples kao nešto jedinstveno, jednostavno, a ne samo fizičko, u našem smo klubu pripremili dodatne programe koji će vam pomoći na vašem putu do boljeg razumijevanja sebe i drugih.
Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Tajlandska masaža ima blagotvoran učinak na tijelo i duh, donosi osjećaj opuštenosti, ali također ima mnoga ljekovita svojstva. Tradicionalna tajlandska masaža kombinira znanje indijske joge, kineske akupresure, kiropraktike i japanske shiatsu-masaže. To je vrlo učinkovit način olakšavanja raznih bolova u napetim i umornim mišićima te bolestima.

Tajlandska masaža jedna je od najstarijih metoda rješavanja svakodnevnih problema, često uzrokovanih nepravilnim načinom života. Razvila se prije više od 2500 godina. Izvorne ayurvedske tehnike navodno su do Tajlanda iz Indije donijeli budistički redovnici u 3. stoljeću prije Krista. Neki od njih prikazani su u Stone Temple Fra Čeptufon, u Bangkoku. Kineski doseljenici kasnije su dodali akupresurne tehnike, što je rezultiralo neobičnim spojem indijske i kineske metode masaže. Terapeuti rukama, nogama i laktovima masiraju tijelo i točke kroz koje protječe prana – životna sila. Masaža uključuje mnoga nježna istezanja, savijanja i povlačenja, čime se povećava protok energije u tijelu, a time i podizanje imunološkog sustava.

klima
masaža
parking
skupine
wellness
wi-fi
60 min tajska masaža ili Tui-na masaža
ili Pacific bodywork - masaža oceanom
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed, telefonski

299,00Kn

120 min masaža oceanom - Pacific bodywork ili 120 min tajlandska masaža
ili 3 tretmana kraniosakralne terapije
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed, telefonski

599,00Kn

Tretman pomlađivanja (vježbe)
Masaža oceanom 90 min
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed, telefonski

989,00Kn

Pretplatite se